Barn med en psykopatPsykopaten

Fikk barn med en – ringforlovet med en annen

Er hun narsissist
Denne flotte jenta som han fikk en datter sammen med viste seg å være en bedrager av verste sort. Uten at han visste det levde hun et dobbeltliv sammen med en annen mann. En annen mann som til og med var forlovet med henne – og mor til deres felles barn. Den andre mannen kjente heller ikke til hennes dobbeltliv. Hva slags menneske er det jeg har levd sammen med? spør han i denne leserhistorien.
 

LESERHISTORIE: Jeg flyttet sammen Kari i 2010 og var svært forelsket i henne. Jeg kom fra et havarert ekteskap og hadde to barn fra før. Det var mye ved henne som jeg syns var svært spennende; hun var en del yngre enn meg, flott å se på og vi hadde fantastisk sex. Men det var en del ting ved henne som jeg syns var vanskelig. Hun var ekstremt sjalu og kryssforhørte meg hvis jeg hadde vært på byen uten henne. Det kunne også bli drama hvis vi var ute sammen pga. nevnte sjalusi, og hun stakk kjepper i samarbeidet mitt med barnas mor. Her er det viktig å få frem at jeg aldri gjorde noe jeg ikke skulle ha gjort, og denne sjalusien førte til at jeg kviet meg for å gå ut sammen andre, både med og uten henne.

Hun hadde et oppfarende sinne, og hvis vi kranglet stakk hun ofte på et annet rom, eller ut av huset, og jeg måtte “hente” henne inn flere ganger. Hun sa også at forholdet var over flere ganger, men jeg fikk alltid overbevist henne om at det var håp for oss, dum som jeg var.

Hun flyttet ut

Jeg skjøv dette under teppet som særheter og som en del av personligheten hennes jeg kunne leve med, og gikk med på at vi skulle få barn. Vi fikk ei jente sommeren 2013, og jeg opplevde at det på mange måter var ei fin tid, frem til våren 2014. Jeg syns hun begynte å trekke seg unna, og hun utrykte at hun ikke var fornøyd med tilværelsen. Den høsten hadde vi en stor krangel og det endte med at hun leide seg en leilighet og flyttet ut.

Jeg syns det var kjempetøft, spesielt med tanke på jenta og barna jeg hadde fra før, men kom meg gjennom det og begynte å date en dame rett før jul. Kari fikk nyss i dette, og ville tilbake igjen. Vi ble enige om å prøve å være litt sammen, og det fungerte ganske bra i perioder. Midt oppi dette flyttet hun ut av leiligheten sin og inn til foreldrene fordi hun har en medfødt sykdom og klarte ikke å ta seg av jenta alene når hun hadde ansvaret for ham. For å gjøre en lang historie kort hadde vi et av-og-på forhold og hun bodde hos meg i perioder. I perioder var hun mer hos foreldrene sine enn andre, men hun kom stadig tilbake til meg og bodde der med jenta. Dette pågikk frem til høsten 2015. Da bodde hun hos meg flere uker i strekk, og jeg begynte å føle på at nå kunne det kanskje ordne seg, selv om jeg var redd for at hun ville dra igjen, som så mange ganger før.

Hun var ringforlovet med en annen mann

 Så fikk jeg en telefon på jobb en dag. Det var en kar som ringte og presenterte seg, og han lurte på om jeg kjente Kari og var sammen med henne. Jeg kunne jo bekrefte det, og etter hvert kunne han fortelle at han og Kari var ringforlovet og hadde kjøpt hus sammen! Vi fikk raskt oppklart at hun hadde lurt oss begge to, og hun brukte leiligheten til foreldrene som et skalkeskjul når hun var hos den andre.

Hun hadde behov for å være for seg selv som hun sa, og sa hun enten var i leiligheten eller på foreldrenes hytte da jeg hadde jenta alene. I virkeligheten var hun selvfølgelig hos den ene av oss og vice versa. Min datter er snakkefør og fortalte at hun og mamma bodde hos besteforeldrene så jeg hadde ikke noen grunn til å tro noe annet. Så der satt vi da, to lurte menn og ingen av oss hadde skjønt hva som hadde foregått. Det viste seg etterhvert at Kari og han fyren hadde innledet et forhold og det førte til at han etterhvert flyttet fra samboer og barn og ble sammen henne. Huset kjøpte de i august 2015, men hun flyttet egentlig aldri inn der før bobla sprakk. For ordens skyld møttes heldigvis ikke jenta og den andre mannen, men det var sikkert bare fordi hun tenkte at vår datter ufrivillig ville ha avslørt for meg hva som foregikk.

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen ærlige bok om livet med psykopaten. Hun er den første som står frem i en bok under fullt navn og forteller ALT. Vi har en avtale med Publica forlag som sender deg boken direkte. Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Jeg har prøvd å forstå hvordan hun kunne gjøre det hun gjorde, mot så mange, men finner ikke noe klart svar og vil derfor dele denne historien. Jeg veit ikke om Kari har psykopatiske trekk eller er narsissist, men et menneske som bygger et slikt nett av løgner overfor tre familier (meg, han og hennes foreldre samt alle rundt) kan ikke være normal? Hun løy alle rett opp i ansiktet om hvor hun skulle og hadde vært. Hun løy til datteren vår med ord, men også i handling da hun trodde at mamma skulle flytte inn hos pappa. Hvem gjør noe så avskyelig mot sin egen datter?!

Jeg har følt meg så dum etter dette kom frem, og har tenkt mye på hvordan jeg ikke kunne fatte hva som foregikk. Men jeg har kommet frem til at dette er jo ikke min feil, jeg hadde bare de beste intensjoner hele tiden, men ble utnyttet så grassalt. Uansett, jeg får hjelp nå slik at jeg forhåpentligvis kommer meg gjennom dette uten å miste all tro på menneskeheten. Men jeg tror jeg aldri helt klarer å finne svaret på hvordan noen er i stand til å gjøre noe sånt mot andre mennesker.

LES OGSÅ:

Psykopatens nye kjæreste

8 tegn på at du svømmer i gift i forholdet

Psykopatens mur av taushet

Hvem er det som blir offer for psykopaten?

10 gode råd – hvordan bryte med psykopaten

—-

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne historien? Er den for utolig til å være sann? Hva bør han gjøre? Klikk helt nederst på «Leave a reply». Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Vi du fremstå med ditt fulle navn, skriver du det i stedet for «Anonym». Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre. 

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (1)

  1. Anonym

    Som å høre mitt eget liv de siste årene, bare at her var det jeg som var gravid og fikk barn, og barnefar som hadde en dame til. Hun visste vi skulle ha barn, men han løy og sa til henne at vi hadde gjort det slutt, og løy til meg om at han ikke hadde noe kontakt med henne.. Man føler seg så vannvittig naiv og dum når man i ettertid ser hele edderkoppnettet med løgner.. Men etter mye lesing for å bygge opp kunnskap, og mange timer med å analysere de forskjellige situasjonene, føler jeg meg sterkere enn noen gang, som sto med hodet hevet og fullt ansvar for to små barn, og rikket ikke en millimeter, noe som førte til at han avslørte sitt sanne jeg for både venner, familievernkontor, barnevern og politi.
    Han selv later selvfølgelig som at ‘alt er alle andre sin feil, og alle etater er gjennomsyret av korrupsjon, siden de ikke hører på han’..
    Er så herlig å være fri slike giftige mennesker!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.