Psykopaten

Mors dødannonse

Jeg vil selge huset og flytte fra psykopaten

Psykopater og narsisster viser sjelden frykt og har lite frykt, fordi de i bunn og grunn bare bryr seg om seg selv. Dessuten er deres tilsynelatende fryktløshet et kjennetegn du kan observere om du tror du har med en psykopat å gjøre.

De viser sjelden vanlig frykt i ansiktet, som ofte mangler mimikk generelt.

Å finne dine svakheter, sårbarhet og frykt er noe de øyeblikkelig kartlegger. I det de har skjønt hva din frykt er, starter spillet og de stormer inn i livet ditt som en sjarmerende sjelefrende, den store kjærligheten eller som rene superhelten som overvelder deg med et glansbilde du sjelden eller aldri har opplevd maken til.

Bare i eventyr

Heldigvis, for superhelter fins bare i eventyr, der karakterene psykopater og narsissister spiller også hører hjemme, i deres fantasiverden som blir et levende mareritt for deg.

Når du så er fanget av deres tilgjorte og falske sjarm, vennlighet, empati og påtatte interesse for deg, er du ytterligere svekket og sårbar. Har du blitt forelsket, glad i eller elsker en slik person, vet de instinktivt at du er sårbar.

Anita Angelica Meyer Fra offer til heltinne

FRA OFFER TIL HELTINNE

Anita Angelica Meyer ble utsatt for mobbing og incest i barndommen. Traumene i voksen alder var nær ved å knekke henne. Men så fant hun tilbake til seg selv. Anita har som mål å styrke din selvtillit og gi
inspirasjon og håp! Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.


 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Å være forelsket og bry seg om andre gjør alle emosjonelt sårbare og dette vet psykopatene og narsissistene.

Etter idealisering kommer devaluering

Når de er ferdig med å skanne deg for dine svakheter og har narret deg inn i deres klissete, giftige nett med intens positiv oppmerksomhet vi kaller idealisering, begynner nedturen eller devalueringsfasen. Forholdet kollapser og raser utfor stupet, og mens du klamrer deg fast til siste rest av eventyret, sparker psykopaten og narsissisten inn siste giret og gruser deg. Kan de ikke kontrollere deg mer, skal du ødelegges.

Du skal fratas ditt rykte og renommé, venner, familie, jobb og livsglede. Du skal lide mest mulig som straff for at du avslørte eller kan avsløre deres bedrageri. Og nå er vi kommet til kjernen av psykopaters og narsissisters største frykt: Å bli eksponert!

De er livredde for at du skal avsløre dem slik at de mister muligheten til å lyve, bedra, triangulere , true, kjøpe og mishandle folk til taushet eller verve flere flygende aper som deres velvillige tjenere. For folk ville da mistenke dem, mistro dem og ikke la seg lure mer.  Nettopp gjennom samvittighetsløs, kalkulert smiger, sjarm og manipulering vinner de folk over på sin side.  Avslører du dem vil de ikke sky noen midler for å fremstille seg selv som et uskyldig offer mens de lyver, sverter og splitter andre til å tro du er psykopaten.

Sykelig sjalu

Du, er bare sykelig sjalu, misunnelig på dem og alvorlig sinnslidende. De projisere sine egne feil og mangler over på deg og ved å få andre til å tro du er mentalt syk, øker deres troverdighet .

Samtidig vil de gjøre hva de kan for å skremme deg til taushet med flere løgner, hetsing, forfølgelse på nett, sms og i ditt virkelige liv sammen med et vell av grusomme og kalkulerende hevnaksjoner de koker sammen for å destruere deg.

Hva kan de finne på for å ikke bli eksponert av deg?

Flytte til et annet sted, bedra, manipulere, være hemmelighetsfull, sette på seg en ny maske og skape en falsk person, hetse og lyve om deg.

Glem heller aldri at det er ingen på denne planeten det er så synd på som psykopater og narsissister. Deres selvmedlidenhet er endeløs og de vil vasse i den med stor innlevelse til du klapper dem forsiktig på hode og biter på enda et av deres utspekulerte narrespill.

Livet er en konkurranse

I kjølvannet av å bli eksponert for hva de egentlig er og har gjort mot deg og andre av mishandling og faenskap mens de smiler uskyldig til omgivelsene, er deres frykt for å miste kontrollen. Uten kontroll kan de ikke herse med andre, føle seg bedre enn deg eller vite at de alltid vinner. De blir tapere og det hater psykopater og narsissister innstendig. Livet deres er en konkurranse de alltid skal vinne.

Alle skruer løs Kjersti Marken

BESTILL BOKEN I DAG

Les Kjersti Markens samling av fortellinger som illustrerer liv i forhold, og annen livsvisdom. Noen av episodene er tatt fra eget liv, mange fra andres. Du finner livsvisdom, ironi, sorg og humor pakket inn i sjarmerende små historier som på underfundig og til tider fornøyelig vis illustrerer livet på godt og vondt.

Forlagshuset Vest sender deg boken. Pris kr. 229,- Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Når de mister kontrollen mister de masken og deres falske personlighet går i oppløsning, og den nakne sannhet viser seg. Selv om de virker rolige og avslappet, koker det innvendig etter å gjenopprette kontrollen og de vil gjøre hva som helst for nettopp det. Å gjenvinne kontrollen over deg og situasjonen eller hevne seg nådeløst om de ikke klarer det.

Ingen mål eller mening

Fordi psykopater og narsissister mangler ekte mål og mening med eget liv, styrer de heller ditt. Du blir deres fokus for deres egen egoisme og tilfredsstillelse skyld. Du er deres mat, energi og livskraft. Uten andre som speiler deres grandiose selvbilde eller gjør dem overlegne ved å vinne, er de ingenting.

Derfor frykter de også for å miste deg, for det betyr en ny jobb med å finne et nytt offer de må forme og bearbeide og smiske og smigre og idealisere inn deres motbydelige spill. For de er egentlig late og kjipe og vil at du skal tjene dem og helst bære dem gjennom livet. Husk de er guder og gaver til menneskeheten. De eier deg og du blir en del av dem, en forlengelse av deres falske person. Dette vekker deres sykelige sjalusi, misunnelse, eietrang og paranoia de har for å miste deg – for da mister de kontrollen – blir avslørte – taper – og må begynne på nytt.

Parasitter

Psykopater og narsissister er parasitter som suger andre tom for ressurser, penger, status og energi. De vil gi minst mulig for å få mest mulig, helst gjøre intet, bare baske seg i sin egen storhet mens du aller nådigst får audiens og slavejobben. Guder som skal tilbes, beundres og bæres på gullstol gjennom livet.

I tillegg til det de gjør for å ikke bli avslørt og eksponert,  vil de isolere deg, gi falsk informasjon og gaslighte deg for å gjenopprette kontrollen.

Vår mor er død: her er sannheten

Psykopater og narsissister er til og med redde for å bli eksponert etter de er døde, for da kan hele verden oppdage hva de egentlig var, uten mulighet til å lyve, bedra, manipulere og mishandle folk til taushet. Det er viktig at deres ettermæle er en Oscar over deres liv som illusjonens mestere. Maskerte bedragere og apekonger.

Hvorfor vi skal vise respekt for og skjule sannheten om de døde som gjennom hele livet torturerte og bevisst  skadet andre og sine barn som de stjal deres barndom fra, har jeg aldri forstått? Derfor fant jeg det usedvanlig interessant hva noen voksne barn av en overgriper valgte å skrive om sin avdøde mor.

Nemlig den brutale sannheten sett gjennom hennes forsømte og mishandlede barns øyne, ble hennes ettermæle, en Oscar i grusom, kald og egoistisk nedrighet.

Marianne Theresa Johnson-Reddick

Født 4. januar 1935. Død 30. august  2013

Marianne Theresa John­son-Reddick  født 4. januar 1935, døde alene 30. august 2013. 6 av hennes 8 barn overlevde henne, som hun brukte hele livet på å torturere på alle tenkelige måter. Mens hun forsømte og mishandlet sine små barn, nektet hun å la andre bry seg om eller vise medfølelse for dem.

Da de ble voksne forfulgte og torturerte hun alle de våget å elske. Alle hun møtte, voksne eller barn ble torturert av hennes grusomhet og eksponering til vold, kriminalitet, vulgaritet, og hat mot den milde eller snille menneskelige ånd.

På vegne av sine barn som hun så standhaftig utsatte for hennes onde og voldelige liv, feirer vi hennes bortgang fra denne jord, og håper at hun i etterlivet gjenopplever hver gest av vold, grusomhet og skam hun leverte til sine barn. Hennes gjenlevende barn skal nå leve resten av livet med fredfull visshet om at deres mareritt endelig har fått en form for avslutning.

De fleste av oss har funnet fred ved  å hjelpe de som har blitt utsatt for overgrep mot barn, og håper budskapet om hennes bortgang kan gjenopplive vårt budskap om at mishandling av barn er utilgivelig, skamløst, og bør ikke bli tolerert i en «humant samfunn». Vårt største ønske nå er å stimulere til en nasjonal bevegelse som går foran i en målrettet og dedikert krig mot barnemishandling i USA.

Frykt

Psykopater og narsissister har ingenting i mot å skape frykt hos andre eller å bli fryktet av andre. Frykt har en tendens til å kneble folk, gjøre dem underdannige og lettere å styre.

Fryktsomhet gjør det også enklere for psykopater og narsissister å opprettholde makt og  kontroll over deg og omgivelsene deres.  Gjennom splitt og hersk, hat- og svertekampanjer, løgn og bedrag setter de folk opp mot hverandre innad i familier, organisasjoner, grupper, arbeidsplasser, trossamfunn, politiske partier, såvel som i samfunnstoppen. Mistillit skaper usikkerhet som igjen kan skape frykt.

Å skape frykt hos andre er derfor både ønskelig og en del av verktøykassen til psykopater og narsissister. Men hva frykter de selv og hva skjer om de opplever sin verste frykt?

LES OGSÅ:

Sjekk litteraturlisten og bøker du kan bestille 

Narsissistens 7 vanligste løgner

Psykopat eller narsissist? Her er forskjellen

Har du en narsissist nær deg?

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Kjenner du deg igjen? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv “Anonym” om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (2)

 1. Nora Ruth

  Jeg var gift med en psykopat i 11 år. 3 døtre som alle er adoptert. Skilte meg i 2004 og han døde i 2011. Hans død gjorde slutt på manipulasjonen fra hans side. Hadde delt omsorg for barna, fordi han forstod veldig godt hvordan den faren følte det som ikke bare tok sitt eget liv men også barnas – døtre på 4 og 6 år ( moren var en bekjent av meg) og han forstod hvordan x-menn kunne ta livet av sine tidligere koner fordi de hadde tatt fra dem barna!
  Jeg er fri nå, har tilgitt også meg selv og tatt ansvar for mine valg! Når jeg sa til mine barn at jeg tilgir pappa, svarte de at de visste det, men at han hatet meg.
  Ser at de eldste var mest knyttet til ham – men får langsomt et bedre forhold til dem. De ble brukt av ham som brikker til å rive meg ned, men de var barn og forstod det ikke. Det vil ta tid for dem å forstå hva de var utsatt for. Hans ønske var å ta fra meg barna! Men han greide ikke det.

 2. Maylill

  Det er sant at vi ikke skal behøve å sørge over onde mennesker som er død. Slike mennesker er det en lettelse å slippe å leve med. Hykleri er det verste jeg vet. Det er kvalmt. Det finnes i så og si alle trossamfunn, og er opphavet til skillet mellom de som tror. Et slikt skille er splittelse på grunn av hersketeknikker. Også i hjem, arbeidsliv og skoler m.m. Over hele verden. Jeg føler lettelse når onde mennesker dør. Slike som har vært onde i hele sitt liv. De er bare til skade for andre mens de lever.

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.