Praktiske råd

Les boken “Sjarmør og tyrann” gratis på nett

Nå kan du lese boken “Sjarmør og Tyrann” gratis online. Psykiateren Alv A. Dahl og journalisten Aud Dalsegg skrev boken “Sjarmør og Tyrann”.

Det er en klar og meget informasjonsrik bok. Den er gjort lesevennlig for ikke-fagpersoner gjennom å beskrive en rekke personlige historier.

Så mange som 2.5 % er psykopater

I boken kan du lese om historikk og beskrivelser og tall for forekomst av psykopater i befolkningen. Forfatterne mener at om lag 2,5 prosent av befolkningen har psykopatiske trekk. Forholdet mellom menn og kvinner har tradisjonelt vært fem til en. De kvinnelige psykopatene kommer.

Boken beskriver en kvinne som med norsk rettspraksis enkelt fikk omsorgsretten til sine to barn. I boken kan du også lese teorier om årsak til psykopati: arv, sosiale kår, familieforhold og barnets oppvekst. Om behandling får vi bekreftet det vi fryktet: nyttesløst eller i det beste lite oppløftende. Ikke minst at det er få som kommer i behandling, simpelthen fordi innsikt i problematikken som kjent for lesere av psykopaten.info som regel er fraværende. 

Du kan lese boken gratis ved å klikke her

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Psykopater og mennesker med psykopatiske trekk plager omgivelsene med vold, manipulering, løgnaktighet, selvgodhet og ansvarsfraskrivelse. Boken beskriver psykopati gjennom teori og eksempler hentet fra virkeligheten. Kjennetegn, årsaksforhold og utbredelse blir gjennomgått og det blir gitt råd om hvordan omgivelsene kan beskytte seg mot disse personene. Målgruppe: Alle som arbeider med eller er i ferd med å utdanne seg til å arbeide med psykiske lidelser og enkeltmennesker som har opplevd en psykopats tyranni. Har litteraturliste.

 

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen ærlige bok om livet med psykopaten. Hun er den første som står frem i en bok under fullt navn og forteller ALT. Vi har en avtale med Publica forlag som sender deg boken direkte. Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

 

LES OGSÅ:

Intervjuet med Veronica Kristofferen og boken Jeg er fremdeles her

Intervjuet med Veronica Del II: Selvmordsforsøket

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Legg gjerne igjen din kommentar eller spørsmål anonymt.

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

 

 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.