Redaksjonen kommenterer

Bloggens Facebooksider rundet 10.000 følgere

Facebook-sidene til psykopaten.info rundet akkurat 10.000 følgere! Takk til alle dere som følger bloggen, som kommenterer, deler innleggene videre og ikke minst de som deler sine historier med andre lesere!

Siden starten i juni i fjor er artiklene lest snart 1.500.000 ganger! Bloggen har en trafikk som overgår mange av de kjente nettstedene. Ikke hadde vi drømt om at interessen skulle være så formidabel da vi startet for under ett år siden. Vi skrev mest for vår egen del, men forstod raskt at det var mange der ute med lignende historier. Og vi forstod at det var trøst for mange å vite at man ikke var alene om å stå oppe i det helvete det er å være sammen med eller forlate en psykopat. Etterhvert har antall lesere økt og flere og flere mennesker tør å stå frem og kommentere og dele sine erfaringer med andre lesere.

Mange av historiene vi har fått tilsendt er aldri delt. Noen av de er så grusomme at vi nesten har mistet nattesøvnen.

Vi skriver først og fremst for ofrene for psykopatene. Og ja, vi forenkler. Vi skriver for de som ikke blir forstått. De som ikke blir hørt, selv av sine nærmeste. For historiene om å leve med eller forlate en psykopat er ofte så utrolige at de er vanskelig, og for mange nesten umulig å tro på. Vi tror den eneste motgiften mot psykopaten er kunnskap om psykopaten. Vi tror på at så lenge leserne deltar, diskuterer, deler råd og egne erfaringer så vil dette også nå de som jobber i Barnevernet, Familievernkontoret, BUP, på skolene, i barnehagene, i retten, hos advokatene og sakkyndige i rettssaker, hos politiet og hos de myndighetene som skal skape de rammene som skal til for at samfunnet skal forstå at psykopaten finnes. At psykopaten er der ute og ødelegger liv for de som blir rammet. 

Om redaksjonen som står bak psykopaten.info

Vi som startet nettstedet psykopaten.info er ikke utdannet psykologer eller psykiatere, men vi har lange samliv, flere rettsaker og mange års terapi for å forstå hva vi har vært gjennom. Vårt mål er å dele egne erfaringer og det vi har lest av faglitteratur med deg som står midt oppe i dette. Vi deler også historier fra leserne i visshet om at mange er ensomme og fortvilte og finner hjelp og trøst i å vite at de ikke er alene om å oppleve psykopatens herjinger. Derfor er vi også veldig takknemlige for de av leserne som vil dele sine historier.

Av hensyn til våre barn og familie forøvrig har vi i redaksjonen i likhet med de fleste som deler sine historier valgt å være anonyme. Som redaktører av nettstedet er vi også spesielt utsatt. Vi har dessverre flere henvendelser som viser at anonymitet er nødvendige for vår egen personlige sikkerhet. Det er leit, men tvingende nødvendig når vi vet hva slags mennesker vi har med å gjøre.

Heldigvis er det mange som vil dele sine historier anonymt. Det er til stor hjelp for de som  selv står midt oppe i elendigheten. Vi fraråder også de som vil dele sine historier å stå frem med fullt navn, da dette som regel dessverre slår tilbake på de som skriver. Mange opplever at det er vanskelig å bli trodd, selv av de som står en nærmest. Vi er likevel takknemlige for de mange som tør å stå frem og kommentere under fullt navn.

Ved å dele artikler videre i sosiale medier kan vi sammen spre kunnskap om psykopaten og psykopatens ofre. Vårt håp er at dette skal øke bevisstheten til de mange “hjelperne” i samfunnet. De som jobber i skole, barnevern, BUP og ikke minst advokater, sakkyndige og dommere i retten. De som alt for ofte lar seg føre bak lyset og faller for psykopatens overfladiske sjarme og tar avgjørelser til enda større skade for ofrene. Og for de aller svakeste; barna som blir overlatt i psykopatens grep.

Kontaktopplysninger

Vi ber om forståelse for at vi ikke kan besvare telefonhenvendelser. Du er velkommen til å ta kontakt med oss per epost. Vi svarer også på direktemeldinger.

Til redaksjonen er mailadressen: redaksjonen@psykopaten.info

 

Vil du dele din egen historie eller be leserne om råd – anonymt?

Vi får mange henvendelser fra lesere som finner hjelp og trøst i å lese de historiene som de finner på psykopaten.info Derfor er vi veldig takknemlige for alle innspill til sidene og at lesere som deg vil dele din historie med andre! 

Vil du utdype din historie så vi kan lage en  «Leserhistorie – med egne ord» slik du ser på psykopaten.info? Da vil vi gå gjennom din tekst og lage en innledning og vinkle det som en fortelling. Da vurderer vi historien, illustrerer den og legger den ut anonymt. Vi ber deg skrive slik at ingen kjennes igjen og vil også luke ut detaljer for å sikre anonymitet. Du kan få din artikkel til gjennomsyn før den publiseres.

Du er velkommen til å sende din historie til redaksjonen@psykopaten.info 

Om du ikke vil kommentere på Facebooksidene med ditt eget navn kan du sende en direktemelding på Facebook og vi legger det ut anonymt. Du kan da få svar fra lesere i kommentarfeltet og eventuelt ta kontakt med de du ønsker direkte.

Så igjen, kjære leser! Takk for at du følger oss. Takk for at du kommenterer! Takk for at du deler innleggene videre til dine venner så vi kan spre mest mulig kunnskap om psykopaten og øke forståelsen for hva ofrene blir utsatt for!

—-

Besøk også våre Facebooksider.

Din kommentar er velkommen! Klikk helt nederst på «Leave a reply» Da fremstår du med det navnet du oppgir, email synest ikke, men den må være korrekt for å bli publisert. Din kommentar blir da lagt ut med det navnet du oppgir.  (Vil du være anonym skriver du “anonym” som navn.)

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som “Leserhistorie – med egne ord”? Send til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg med teksten. Vi legger den enten ut som leserhistorie, eller bearbeider den redaksjonelt og i noen tilfeller bruker den som hovedoppslag. Send da en mail til leserhistorie@psykopaten.info –  Om du ber om det sender vi deg teksten til gjennomsyn før den legges ut. Husk at mange finner hjelp og trøst i å lese andres historier og lære at de ikke er alene om sine opplevelser!

Vi setter veldig pris på om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det eneste som hjelper ofrene er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å bli fri fra psykopatens grep.

 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.