Sosiopat

Din venn – Min overgriper

Din venn min overgriper

Han sa han hadde hatt en vanskelig barndom med ADHD diagnose, skriver denne kvinnen. Hun fikk sympati for han, for han traff henne hjemme. Hun kjente seg igjen og falt for hans sjarmerende vesen. Og betrodde seg. Hun var lykkelig gift, men ble likevel fanget i hans nett. Les denne sterke historien.

LESERHISTORIE: Ja, for det er slik. Min overgriper er noens venn. Noens mann, far, bror og sønn. Min overgriper er han som smiler til deg i kassa. Som gir deg litt ekstra rabatt fordi du smiler så pent. Han som gjerne måker snø for en nabo. Har gjerne litt kontakter høyt på strå. Han som sjarmerer deg om han vil.

Jeg traff han første gang på jobb. Likte han ikke spesielt. Han var ikke min type. Litt ekkel. Men det endret seg fort da han skrudde på sjarmen. Da han flørtende med stjerner i øynene fortalte hvor vakker jeg var. Han hadde aldri før møtt noen som meg. Full pakke som han sa. Det viktigste var smilet og engasjementet mitt. Joda, jeg ble smigret. Og nyskjerrig på denne fyren.

Oppmerksom

Det viste seg at han var ivrig og god i jobben. Som leder var dette deilig. En som alltid gjorde litt ekstra…En som kritiserte de andre som ikke gjorde sin jobb. Men valgte å jobbe over selv for å hjelpe meg.

Han var så oppmerksom. Så hva jeg trengte. Av og til føltes det som han så mine tanker. Men det gikk ikke mange ganger før flørten ble litt for mye. Han begynte å klå. Der og da burde jeg løpt, løpt.

Samtalemagi Veronica Linea Mortensen

BESTILL BOKEI DAG

Med boken Samtalemagi har Veronica Linea Mortensen laget et verktøy for å skape gode samtaler. Du finner over 1500 spørsmål som passer til ulike situasjoner. Med enkle teknikker lærer du bedre hvordan du og dine nærmeste kan lære hverandre å kjenne på en ny og morsom måte! Pris kr. 249,- pluss frakt.  Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Men jeg løp ikke. Jeg satt meg ned for en prat. At nå syns jeg dette gikk for langt. Jeg syns det var ubehagelig. Han ble så lei seg. Unnskyldte seg med vanskelig barndom. En ADHD diagnose.

Jeg fikk sympati for han. Det endte med at jeg gråt. For han traff noe i meg. Jeg har selv hatt en vanskelig barndom. Jeg har også blitt voldtatt. Alt dette fikk han vite. Fordi jeg trodde han forstod. Jeg ville han skulle forstå at jeg ikke taklet pågående menn. At jeg kanskje oppførte meg rart men at det hadde en grunn. At jeg var lykkelig gift. Å han forstod. Han forstod så altfor godt.

Hans kone hadde også blitt voldtatt. Han lovte  aldri å røre meg mer. Vi skulle ikke være alene i samme rom. For han likte meg veldig godt.  Og han hadde det ikke så bra i sitt ekteskap…

Det var en lettelse å få snakket ut. En lettelse at han forstod. Han tok det så greit. Jeg følte meg ikke så altfor dum! Resten av dagen var stemningen god.  Vi hadde det hyggelig sammen. Jobbet og lo masse. Jeg følte vel at dette var ett vennskap. Nå visste vi jo så mye om hverandre.

Jeg fristet ham

Ved stengetid ble han igjen. Jeg synest egentlig det var hyggelig. For jeg jobbet mye alene. Var godt med litt hjelp. Jeg låste og skulle ta fatt på de siste oppgavene. Da skjedde alt fort. Jeg har ikke oversikt enda over alt. Det jeg husker er at han begynte å ta på meg igjen. Han holdt armene mine fast. Han lo… Han var sint fordi jeg ikke forstod hva han trengte. Jeg måtte gjøre som han sa og ikke protestere.

Jeg måtte forstå at jeg ville dette, at jeg fristet han. Alt føltes uvirkelig. Som en drøm, ett mareritt… Han fikk det ikke helt som han ville. Til det protesterte jeg for mye. Jeg husker ikke når han dro. Jeg husker ikke når jeg dro. Jeg husker ikke hvilken dag eller dato dette var. Lenge var jeg ikke sikker på om det hadde skjedd. Jeg tok kontakt på sms dagen etter. Spurte han hva som hadde skjedd? Jeg skrev at jeg var så redd. Redd han ville drepe meg om jeg protesterte. Men at han måtte vite at dette ville jeg ikke. Han var så forferdelig lei seg igjen.

Etter dette er alt ett kaos for meg. Dager og noen uker gikk. Vi jobbet sammen.  Jeg gråt mye. Han var snill og forståelsesfull den ene dagen. Sint og pågående den neste. Jeg vet ikke hvor jeg var. En dag ble det for mye.

VENDEPUNKT 

INGUNN NORHEIM

Mange år i et forhold preget av psykisk vold og mobbing var nær ved å knekke Ingunn. Men hun maktet å bryte ut og vil nå hjelpe andre i samme situasjon. Les om hennes opplevelser i sitt destruktive forholdet og hvordan hun klarte å frigjøre seg og starte på nytt!


Forlagshuset Vest sender deg boken direkte. Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.


  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Jeg knakk totalt sammen. Jeg visste ikke lenger hva som var fantasi eller virkelighet.  Panikken grep meg. Han sa jeg var en stor flørt, at jeg hadde lurt han! Samtidig fikk jeg ikke fortelle. Ikke si noe til noen!!

Jeg ble fraktet til legevakten

Jeg kjente at jeg trengte hjelp. I panikk ble jeg fraktet til legevakten. Den eneste tanken jeg husker er at jeg måtte snakke med noen. Da ville sikkert alt ordne seg. Det var bare jeg som var hysterisk og gal. Så måtte jeg berolige han med at jeg ikke kom til å si noe. At jeg hadde kontroll. Det var viktig at han forstod at jeg ikke ville gjøre noe vanskelig for han!

Alt hadde skjedd på noen få uker. Nå begynte marerittet for alvor.  Jeg fikk snakke med lege. Jeg ble innlagt. Jeg gråt og snakket, gråt og snakket. Jeg husker ikke mye av det.  Men legen sa” Det du beskriver er overgrep”!

Det kan IKKE være sant! Jeg ville ikke det skulle være sant. Han hadde jo vært så forståelsesfull. Han brydde seg jo om meg? Nei, det måtte være noe galt med meg. Jeg fortsatte å fortelle. Men historien endret seg ikke. Politiet ble kontaktet av sykehuset. Det ble mange timer i avhør. Jeg visste jeg måtte fortelle sannheten.  Jeg fortalte det jeg husket. Men jeg var enda ikke sikker…

Skulle jeg anmelde han?

Jeg kunne ikke det om det ikke var sant. Jeg gikk runde på runde, med meg selv, med familie, med behandlere… Jo klarere jeg ble jo mer visste jeg. Han hadde gjort det. Han visste at jeg ikke ville. Han holdt meg fast og brukte makt. Jeg blødde jo etterpå…

Det viste seg at det var ikke første gangen. Han hadde allerede sonet 3 år for overgrep mot barn. Han hadde vært anmeldt for andre forhold. Han var kjent i nærmiljøet  for både seksuell trakassering og økonomiske misligheter. Da visste jeg hvertfall…. Brikkene falt på plass.

Han hadde brukt min mobil. Sendt sms til seg selv….

Han ble innkalt til avhør. Til politiet sa han at han ikke skjønte noe. Vi hadde vært stormende forelsket. Hatt masse sex. At han ikke skjønte hvorfor jeg ville anmelde han. Ikke når jeg ikke hadde anmeldt tidligere voldtekt.  Det ble ord mot ord. Til kone og familie har han tydeligvis fortalt noe annet. Kona hans har prøvd å kontakte meg når jeg har møtt henne ute.

De har filmet meg med mobil i byen og prøvd å skremme meg bort. De har rapportert meg til politiet for forfølgelse. Av frykt for hva jeg kan finne på. At jeg kjører forbi huset deres.

Saken ble henlagt. Jeg går enda til behandling. Snart 2 år er gått. Jeg ville helst vært sterkere! Men dette plager meg enda. Han er der ute. Kjører barna til skolen. Går på jobb og jakt.  Antageligvis er jeg ikke siste offer. Hvert fall ikke det første. Jeg har lært at han lyver om det meste. Lystløgner har flere sagt. Jeg vet nå om andre offer.  Sykehuset sier gjentagelsesfaren er stor.  Men det holder ikke.

Du lurer på hvorfor voldtekter ikke blir anmeldt. Jeg forstår det så godt. Det er bare en ny påkjenning.  Det er offeret som sitter på bevisbyrden! Fysiske skader kan bevises. De psykiske er det mer usikkert rundt… Men jeg lever med marerittene. Angsten… minnene… Det er mye jeg ikke husker. Det er kanskje like greit?

Min overgriper er noens venn, far, mann, sønn…Han smiler kanskje til deg neste gang du skal handle hos han! Han skadet meg – han gleder kanskje deg. Han er den han trenger å være for å få det han ønsker. Han er mann og far. Han er sjarmerende og ett monster. Han har flere sider. Han er psykopat og løgner. Han har ikke empati. Han har bare sine egne behov i tankene alltid. Også når han freser snø for en nabo. Derfor vil du ikke forstå min historie. Om du ikke har møtt hans andre side….

Besøk også våre Facebooksider.

Kjenner du deg igjen i historien? Hva kan hun gjøre? Vær den første til å kommentere! Klikk helt nederst på «Leave a reply» Da fremstår du med det navnet du oppgir, email synest ikke, men den må være korrekt for å bli publisert. Din kommentar blir da lagt ut med det navnet du oppgir.  (Vil du være anonym skriver du “anonym” som navn.)

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som “Leserhistorie – med egne ord”? Send til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg med teksten. Vi legger den enten ut som leserhistorie, eller bearbeider den redaksjonelt og i noen tilfeller bruker den som hovedoppslag. Send da en mail til leserhistorie@psykopaten.info –  Om du ber om det sender vi deg teksten til gjennomsyn før den legges ut. Husk at mange finner hjelp og trøst i å lese andres historier og lære at de ikke er alene om sine opplevelser!

Vi setter veldig pris på om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det eneste som hjelper ofrene er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å bli fri fra psykopatens grep.

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.