Psykopaten

Bloggen har passert 1 million lesere

Åtte måneder etter lansering av psykopaten.info har vi nådd 1 million visninger. Responsen har vært mye større enn hva vi kunne forestille oss på forhånd. Vi har fått utallige henvendelser og kommentarer og engasjementet viser at vi har truffet en nerve hos veldig mange lesere.

Stadig flere lesere finner oss og antall sidevisninger har steget jevnt siden lanseringen i juli. For to måneder siden fikk nettstedet en egen fagredaktør i psykolog Dag Øyvind Engen Nilsen. Han kommenterer en del av artiklene og forklarer hva som er mekanismene bak psykopatens mønster og handlinger.

I følge psykiater Randi Rosenqvist finnes det om lag 100.000 mennesker med psykopatiske trekk i Norge. Disse menneskene påfører omgivelsene sine stor skade, helseapparatet står ofte hjelpesløse og mange ofre er skamfulle for de skadene de har blitt påført. Vi tar sikte på å være en kanal for psykopatens ofre. Vi ønsker at historiene skal frem i lyset, at hjelpeapparat, politi og rettsvesen også får større kunnskap om hvordan psykopater opptrer. Hva er kjennetegnene? Hvorfor kan de manipulere, skade og slippe unna med sine herjinger? Hvordan opptrer de i skilsmisser, barnefordelingssaker som ender i retten, i forretningslivet eller overfor sine nærmeste? Hva kjennetegner hverdagspsykopater som ødelegger hele familier? Hvorfor er det så vanskelig å ta opp kampen mot en psykopat?

Det mest entydige rådet er å snu ryggen til og løpe. Kom deg raskest mulig unna. Vår fagredaktør har også skrevet det flere ganger. Du har en relasjon til psykopaten og vil gjerne at han eller hun skal høre på fornuft. Psykopaten har ingen relasjon til deg. Han eller hun har ingen forståelse for din situasjon. De ser deg ikke. De har ingen empati og vil fortsette sine ødeleggelser. Om nødvendig vil de ødelegge deg helt.

Takk for alle kommentarer som kommer inn til redaksjonen. Vi har nå passert 1 million sidevisninger. Det viser at det er et stort behov blant ofre for å komme til orde. Mange tør ikke stå frem med fullt navn. Mange har små barn å ta hensyn til. Vi mener det er viktig at historiene kommer frem – selv om de er anonyme. Flere lesere har skrevet til oss og ment at artiklene har reddet liv. Artiklene viser at mange står i samme situasjon og opplever det samme. Det er en slags trøst midt oppe i all elendigheten.

La oss fortsette kampen. La oss fortsette å opplyse om hvordan psykopater herjer med andre mennesker. La oss sette fokus på psykiske og fysiske maktovergrep. La oss fortelle hjelpeapparatet, Politiet og rettsvesenet hva som foregår. Kanskje vil mønstrene komme tydeligere frem. La oss få slutt på tabu og skam . Det er altfor mange som blir rammet. Noen blir ødelagt for livet. Noen kommer til hektene igjen etter mange års terapi.

Kjenner du noen som bør lese dette nettstedet. Gi de adressen. Det kan være en start på å forstå hva man har vært utsatt for.

———————————————————————————————————————————————

Besøk også våre facebooksider. De finner du her: 

Kjenner du andre venner som bør vite om dette nettstedet? Gi dem et tips! Vær den første til å kommentere! Klikk helt nederst på «Leave a reply» Da fremstår du med det navnet du oppgir, email synest ikke, men den må være korrekt for å bli publisert. Din kommentar blir da lagt ut med det navnet du oppgir.  (Vil du være anonym skriver du “anonym” som navn.)

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som “Leserhistorie – med egne ord”? Send til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg med teksten. Vi legger den enten ut som leserhistorie, eller bearbeider den redaksjonelt og i noen tilfeller bruker den som hovedoppslag. Send da en mail til leserhistorie@psykopaten.info –  Om du ber om det sender vi deg teksten til gjennomsyn før den legges ut. Husk at mange finner hjelp og trøst i å lese andres historier og lære at de ikke er alene om sine opplevelser!

Vi setter veldig pris på om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det eneste som hjelper ofrene er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å bli fri fra psykopatens grep.

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (1)

  1. Fantastisk bra!!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.