Å elske en psykopat. Intervju med Sandra L. Brown - Psykopaten

Å elske en psykopat. Intervju med Sandra L. Brown

Nei, Er du født psykopat kan du ikke helbredes. Å elske en psykopat kan være direkte livsfarlig. Likevel skjer det. Tross mishandling i mange år elsker man fortsatt psykopaten. Hvordan er det mulig? I denne youtube videoen intervjues Sandra L. Brown, M.A., Hun er psychoterapist med spesialfelt psykopaten og relasjoner.

Hun etterlyser det samme som vi på bloggen. Det eneste som helper mot psykopaten er kunnskap. Derfor må kunnskap om psykopaten og den skade som påføres enkeltmennesker og samfunnet inn i utdanningssystemet.

I videoen får du en halvtimes interessant gjennomgang av hvilke mekanismer som gjør at mennesker gang på gang går i fellen. Kanskje har hun en vei ut gjennom å forstå hvordan psykopaten fungerer.

Hun har skrevet flere bøker. Her nevnes spesielt «How to Spot a Dangerous Man Before You Get Involved», «Women Who Love Psychopaths» og en håndbook for folk i yrker hvor de møter psykpaten. «A Handbook for Helping Professionals.»

Se videoen her:

LES OGSÅ:

Dokumentar: Scientologikirken

Dokumentarfilm: Ondskapens psykologi

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne filmen? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

5 Comments

 1. Tom Aage Grobstock

  desember 14, 2014 at 12:08 pm

  Anonym kommentar: «Det er rart at vi ikke har fått noen informasjon om disse tingene på noen måte. Det koster jo samfunnet enorme summer fordi de skader så mange.»

 2. Tom Aage Grobstock

  desember 16, 2014 at 9:07 am

  Anonym kommentar: «Er helt ødelagt da jeg i 15år prøvde å elske en sykopat. Jeg trodde alt som gikk galt var min skyld.»

 3. Anonym leserkommentar

  desember 16, 2014 at 9:17 am

  Anonym kommentar: Jeg var sammen med en mann med klare psykopatiske trekk i 18 år! Det er nå tre år siden jeg flyttet og enda henger»avhengigheten» av han igjen! Selv om tanken på han for hver dag blir svakere og svakere! For jo mere jeg leser innleggene på denne siden og jo mere kunnskap jeg får jo tryggere blir jeg på meg selv på at jeg gjorde det eneste rette med å flytte ut nærmest i hui og hast etter flere år med psykisk og verbal mishandling! Det har tatt tre år å forstå! Jeg hadde min første time hos psykolog denne uken… Det var befriende og få direkte svar på mine mistanker angående min exs! Jeg kan ikke være alene med han noe sted! Ha minst mulig med han å gjøre selv om vi har tre barn sammen! Ennå kan jeg kjenne igjen det psykiske taket han har på meg!..Det er fullstendig galskap og det er skremmende! All motstanden han ga meg sitter som spikret i mitt hode! Og når jeg nå møter snille menn som viser meg respekt så sitter jeg igjen med en tomhetsfølelse… Hvor er all motstanden??. Og jeg tar meg i å tenke på min ex…Det eneste riktige for meg nå er å holde meg lengst mulig unna han!!

 4. Michaella

  desember 13, 2015 at 10:06 pm

  Det finnes even kvinneliga psykopater….

  • Stigma

   mai 2, 2019 at 2:36 pm

   Kjønn, alder og etnisitet har null å si. En psykopat er en psykopat

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.