Å leve med en psykopatFilm og dokumentarer

Se filmen om hvordan psykopaten driver hverdagsterror

I denne filmsnutten på 10 minutter ser du en typisk «ordveksling» mellom en psykopat og et offer. Utad fremstår de som det perfekte paret. På hjemmebane bryter hun han sakte men sikkert ned til han ikke selv føler at han har noen som helst verdi. Se videoen her;

Perfect

LES OGSÅ:

8 tegn på at du svømmer i gift i forholdet

Psykopatens mur av taushet

Hvem er det som blir offer for psykopaten?

10 gode råd – hvordan bryte med psykopaten

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne filmen? Kjenner du deg igjen? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Vi du fremstå med ditt fulle navn, skriver du det i stedet for «Anonym». Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre. 

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (2)

  1. Mamma til 2

    Får helt vondt av å se det, for kjenner det dessverre veldig igjen. Jeg klarte etter over 11 år og psykologhjelp å komme meg ut av det. Jeg er helt ødelagt. Sliter masse med det. Selvtilliten er helt ødelagt.
    Om du er i samme situasjon, kom deg ut, ikke vent og se, det blir ikke bedre. <3 Den vonde erfaringen gjorde jeg og fortsatt med det.

  2. Anonym

    Herregud så sykt. Det er AKKURAT som ex naboen min. Skremmende. Stakkars menn som blir i forhold med sånne dritt kjerringer.

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.