Psykopaten

Snu ryggen til psykopaten!

Snu ryggen til psykopaten!

Psykopatene finnes overalt. De får sin energi fra å krangle, trenere og stikke kjepper i hjulene for andre. Du har helt sikkert en psykopat i dine nære omgivelser du også.  Intriger og manipulasjon er deres lidenskaplige hobby. Snu ryggen til. Forlat dem, ikke tro at de noen gang kommer til å forandre seg.

Vi kunne ha kalt dem noe annet enn psykopater,  da hadde du og jeg blitt tatt mer på alvor. Vi beskytter psykopatene rundt oss. Mange gjør som jeg anbefaler, snur ryggen til og setter punktum. Dermed må psykopatene finne seg nye ofre. Det er jo egentlig litt trist – og feil. Vi sender ballen videre, og lar andre overta problemene. Burde vi ikke heller tatt tyren ved hornene og satt skapet på plass? Eller blir alt bare verre?

Ødeleggende

Psykopatene kan ødelegge mye. Voksne mennesker bukker under, gråter og trekker seg unna venner og kollegaer. Psykopater opererer ikke bare i sin egen nære, lille familie.

De krangler med alle. Ektefeller, barn, naboer, skolen, arbeidsgivere og myndigheter. Ingen slipper unna.

VENDEPUNKT 

INGUNN NORHEIM

Mange år i et forhold preget av psykisk vold og mobbing var nær ved å knekke Ingunn. Men hun maktet å bryte ut og vil nå hjelpe andre i samme situasjon. Les om hennes opplevelser i sitt destruktive forholdet og hvordan hun klarte å frigjøre seg og starte på nytt!


Forlagshuset Vest sender deg boken direkte. Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.


  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Ettersom alle råd entydig sier, snu ryggen til, så fortsetter psykopatene med nye ofre. Ektefeller forlater de, i mange tilfeller gjør voksne barn det samme og vennekretsen krymper inn. Psykopater kan ha en stor omgangskrets av perifere venner, men så faller de fra én etter én og nye bekjente halses inn for at fasaden ikke skal slå sprekker.

Psykopatene går over lik

Å tro at du skal kunne gjøre forretninger med psykopat – fordi det finnes lover å regler å forholde seg til – det kan du bare glemme. Du blir sliten og utmattet. Etter masse ”sentrifugering” og manipulering kommer du garantert til å bakke ut med hendene over hodet og si; ”jeg gir meg, jeg trekker meg, du får det som du vil”. Deretter ønsker du psykopaten dit pepperen gror.

Psykopater har aldri skjønt betydningen av ord som ”kompromiss”, ”tilgivelse” eller ”unnskyld”.

De er som hardware uten innebygd software.

I eget hode er de ufeilbarlige. De gjør aldri en feil. De har bestandig rett, og nåde deg om du pirker på prektigheten.

Trodde du at psykopater bare er menn? Nei, det finnes kvinnelige psykopater også. De kan være vel så infame når det kommer til stykket, og de bruker andre metoder for å ramme. De har likevel det til felles med sine mannlige kollegaer; de er misforstått, tråkket på, forulempet og det er synd på dem. Stakkars de.

De har fortjent bedre

De løper rundt som selveste ”krøsa-maja-er” i Astrid Lindgrens verden, og roper ut sin sorg, urett og sladder til alle som vil høre på. Med øynene skutt ut. Vill i blikket, på jakt etter sympati og støtteerklæringer. Ved å tråkke på andre håper de at noen skal se ”lille meg” som alle har vært så slemme mot.

De har jo fortjent så mye bedre, ikke sant?

Enten klarer man å avkle psykopatene raskt, og tenker – der var det en til, gitt. Eller så synes man fryktelig synd på de. Det går da virkelig ikke an.

Alle skruer løs Kjersti Marken

BESTILL BOKEN I DAG

Les Kjersti Markens samling av fortellinger som illustrerer liv i forhold, og annen livsvisdom. Noen av episodene er tatt fra eget liv, mange fra andres. Du finner livsvisdom, ironi, sorg og humor pakket inn i sjarmerende små historier som på underfundig og til tider fornøyelig vis illustrerer livet på godt og vondt.

Forlagshuset Vest sender deg boken. Pris kr. 229,- Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Stakkars deg. Krøsa-Maja-psykopatene er de verste.

Ingen kontakt

De emulerer følelser, de er ”hyggelige” når de snakker – men de har ikke kontakt med sitt indre. De bare leverer det de tror omverdenen forventer av de. Rundt disse menneskene står mange forvirret tilbake.

De er slemme på hjemmebane og de sykeliggjør sine nærmeste. Tilslutt går man også rundt og tror at det er seg selv det er noe galt med. Barna blir sendt til BUP og til sykehus, men verken BUP eller sykehus finner noe galt.

Ektefeller sendes til psykolog, men psykologen finner ikke noe galt. Psykopatene mener selv at de ikke trenger hjelp, og nekter å gå i behandling. Det hadde ikke hjulpet heller. Tilslutt blir man sannsynligvis drevet til vanvidd. Voksne som barn.

Mange barn forstår ikke hva de utsettes for før de blir godt voksen.

Lever du sammen med en psykopat?

Kom deg vekk! I dag. Du er kanskje klar over det, men klarer ikke? Du blir forvirret når de gråter og ber om godt vær? Kanskje er de litt snille allikevel, kanskje er det du som er slem og vanskelig?

Så blir du værende. Helt til det smeller igjen.

Ny runde. Hva blir det igjen av deg til slutt? Hvordan står det til med selvtilliten? Er psykopaten ektefellen din? Er det sjefen din? Husk at du kan forlate dem begge.

Nå skal jeg ikke ta fra deg motet, men det blir verre i det du går. Ingen forlater en psykopat ustraffet. Psykopat-sjefen kommer til å ringe alle dine nye sjefer og kollegaer og sverte deg, mens psykopat-ektefellen kommer til å bruke barna, sette de opp mot deg og ta fra deg samværet. Tro meg, de kommer til å bruke alle de skitne triksene fra boka.

Du drikker for mye, du slår, du bryr deg ikke om barna, du er ikke egnet som omsorgsperson. Får du ny kjæreste intensiverer de dirty-spillet og anmelder deg for overgrep mot egne barn.

Du soner en livstidsdom etter å ha vært sammen med en psykopat. Derfor må du snu ryggen til, og gå videre. Gå i terapi, og jobb deg sakte men sikkert tilbake til livet. Det kan ta to år, tre år – kanskje lenger. Men det er det verdt.

LYKKE TIL!!! Husk at det er en vei ut av elendigheten. Du kan lese mange triste historier på psykopaten.info.  Men også historier som forteller om kvinner og menn som har kommet styrket ut av det helvete de har vært gjennom. Husk at det er håp! Med kunnskap kan du snu ryggen til psykopaten, lege dine skader og også finne mestringsteknikker for å skjerme barna mot psykopatens herjinger.

 

Noen lenker – gangen i en barnefordelingssak

https://www.juridiskabc.no/guider/saksgangen-en-barnefordelingssak/

https://www.advokatenhjelperdeg.no/artikler/uenighet-om-bosted-og-samvar/

Hva skjer i retten? Skal noen vitne for deg?

LES OGSÅ:

Hvorfor det er vanskelig å vinne søksmål mot en psykopat

Psykopat? Her er alle kjennetegnene.

En psykopat lyver om absolutt alt

Kriminalitet | forskning.no

Psykopater kan slå på empatien. Psykopater kan føle empati, men den blir ikke automatisk slått på i situasjoner der andre ville kjent medfølelse. Fra Universitetet  …

Psykiske lidelser | forskning.no

Det er kjent som trypofobi. Forskere tror nå de har en forklaring på hvorfor noen blir frastøtt av ting som frøkapsler fra lotusblomst, en hullete vegg – og små …

Forskningen i fengsel | forskning.no

Hun regner også med at mellom 15 og 25 prosent er psykopater. … Det store spørsmålet blir: Kan psykopati og farlige personlighetsforstyrrelser behandles med …

——————————————————————————————————

Besøk også våre Facebooksider.

Vil du dele dine erfaringer med andre lesere ? Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du vil kommentere anonymt, eller ditt navn som du ønsker. Din virkelige e-mail må oppgis, men blir ikke vist for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som «Leserhistorie – med egne ord»? Send til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg med teksten. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Din tekst blir bearbeidet redaksjonelt og illustrert. Om du ber om det sender vi deg teksten til gjennomsyn før den legges ut. Husk at mange finner hjelp og trøst i å lese andres historier og lære at de ikke er alene om sine opplevelser!

Vi setter veldig pris på om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det eneste som hjelper ofrene er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å bli fri fra psykopatens grep.

[contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Nettsted’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Alle kommentarer og innlegg leses av oss før de publiseres. Dette for å være sikre på at ingen kan kjennes igjen i det som skrives. Kommenterer du eller deler din historie anonymt er det ingenting i innlegget som kan knyttes til deg.
Vi setter veldig pris på om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Psykopati er skambelagt, og det eneste som hjelper ofrene er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å bli fri fra psykopatens grep.
Klikk  på overskriften til artikkelen så får du en deleknapp nederst på siden.
Du er også velkommen til å følge bloggen! Legg inn til e-mail adresse oppe til høyre på siden. Da vil du motta en epost hver gang vi publiserer et nytt innlegg.
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.