Engelske bloggartikler

Psykologien til narsissistisk forsyning Hva er det og hvorfor trenger narsissister det?

Psykologien til narsissistisk forsyning Hva er det og hvorfor trenger narsissister det?

To survive and thrive, narcissists need to be constantly reassured that they are superior, special, and attractive people. Their self-esteem usually hangs precariously on others’ perceptions of them. This is what drives their need for narcissistic supply.

In psychology, narcissistic supply is a type of reinforcement that modifies the narcissist’s behavior by providing attention, admiration, or other forms of positive reinforcement. It may be sought or achieved by attention-seeking behavior or public displays of admiration. In this article, I will explore what narcissistic supply is? Why do narcissists need a supply? Why do they discard their old supply and find a new one? Can a narcissist turn their supply into a narcissist?..

LES HELE ARTIKKELEN: The Psychology Of Narcissistic Supply: What Is It And Why Do Narcissists Need It?

-–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om dette innlegget? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Vi du fremstå med ditt fulle navn, skriver du det i stedet for «Anonym». Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre. 

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.