Engelske bloggartikler

Noe føles…feil? Ja, du har kanskje å gjøre med en skjult narsissist

Noe føles...feil? Ja, du har kanskje å gjøre med en skjult narsissist

Most of us have a pretty clear picture of what someone with Narcissistic Personality Disorder (NPD), or a narcissist, looks like. NPD is a mental illness that manifests as an intense preoccupation with a person’s own power and prestige that affects about 6 percent of the population. A textbook narcissist is arrogant, manipulative and lacks empathy—pretty easy to spot, right? But there’s another subtler type of narcissist that’s harder to detect but no less harmful. It’s called a covert narcissist, or someone who displays some of the tell-tale signs of narcissism but in a more understated, almost introverted way. Here’s what you need to know…

 LES HELE ARTIKKELEN: Something Feels…Off? Yeah, You Might Be Dealing with a Covert Narcissist

-–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om dette innlegget? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Vi du fremstå med ditt fulle navn, skriver du det i stedet for «Anonym». Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre. 

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.