Engelske bloggartikler

Er du en narsissist eller forsvarer du narsissistisen?

Er du en narsissist eller forsvarer du narsissistisen?

Recently, I’ve noticed the rise in social media about the topic of narcissism and that realized there’s been a lot said in recent years about narcissism, but nearly nothing about narcissistically defended people. In fact, most people have never heard the term.

First, let’s talk about the difference between these two personalities.

Narcissism

Narcissistic people have practically no ability to self-reflect. They are grandiose personalities and have a wildly inflated view of their intelligence, their abilities, are constantly critical of others, and have a largely negative view of anyone else…

LES HELE ARTIKKELEN: Are You a Narcissist or Narcissistically Defended?

-–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om dette innlegget? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Vi du fremstå med ditt fulle navn, skriver du det i stedet for «Anonym». Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre. 

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (1)

  1. Jeg ville oversatt litt annderledes.

    Narsisist eller Narsisistisk Påvirket.

    En “Narsisistsisk Defended” person, er en som er utsatt/ tidligere utsatt og har opparbeidet seg store forsvarsmekanismer. Altså ikke en person som forsvarer Narsisisten.

    Eva

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.