Engelske bloggartikler

5 årsaker til at det forhold aldri kan fungere med en narsissist

5 årsaker til at det forhold aldri kan fungere med en narsissist

Five reasons it cannot work

1. Nothing about the golden period is real

It feels like every day is summer doesn’t it? Warm and wonderful. No rain clouds anywhere, just a cornflower blue sky. Not a cloud to be had. Everything is fantastic. We do everything together. We match on every conceivable level. I like what you like. We laugh at the same things. We enjoy the same books and films. I know what you are about to say. We like to cook together, try new wines and explore interesting places. Whether it is forest or foam, city or village we both enjoy going to these places and do so together. We are soulmates. I do not want anyone but you. You have finally met the person that you have wanted all of your life…

LES HELE ARTIKKELEN: 5 Reasons It Cannot Work With The Narcissist : The 5 Howling Wildernesses

-–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om dette innlegget? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Vi du fremstå med ditt fulle navn, skriver du det i stedet for «Anonym». Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre. 

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.