Engelske bloggartikler

Er jeg en narsissistisk forelder? 4 måter du kan finne det ut

Er jeg en narsissistisk forelder? 4 måter du kan finne det ut

If you were raised in a household where narcissistic practices were a constant, it’s natural for you to ask yourself, “Am I a narcissistic parent?” You may wonder how much of your parent’s behaviors and attitudes you inherited.

The very fact that you are questioning your actions toward your kid is proof you are not automatically a self-absorbed parent yourself. Narcissistic parents usually do not doubt their way of doing things, as they consider it to be the only right way to do them.

If you recognize some of your parents’ attitudes and behaviors in yourself, you may experience guilt or confusion regarding your role as a parent, but that doesn’t necessarily mean you became a narcissist yourself.

Below are four of the most common characteristics of a narcissistic parent in order for you to answer some of your parenting-related questions or to better understand your own childhood experience…

LES HELE ARTIKKELEN: Am I a Narcissistic Parent? 4 Ways to Know

-–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om dette innlegget? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Vi du fremstå med ditt fulle navn, skriver du det i stedet for «Anonym». Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre. 

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.