Engelske bloggartikler

10 ting som kan gå galt i terapi for barn av narsissister

10 ting som kan gå galt i terapi for barn av narsissister

Adult children of narcissistic parents are a deeply wounded group. Growing up, they experience profound violations of trust and an ongoing heightened stress response that wreaks havoc on their health and well-being. When we talk about parental child abuse and neglect, we are talking in large part about personality disordered parents, in particular those who fall within the highly volatile Cluster B category, which includes Narcissistic Personality Disorder, Borderline Personality Disorder, Histrionic Personality Disorder, and Antisocial Personality Disorder (sociopathy). Because of their mix of emotional reactivity, myopic self-focus, lack of empathyentitlement, and an exploitative view of human relationships, narcissists abuse others as a matter of course. When they are your parents, you are in a world of hurt…

LES HELE ARTIKKELEN: 10 Things That Can Go Wrong in Therapy for Children of Narcissists

-–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om dette innlegget? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Vi du fremstå med ditt fulle navn, skriver du det i stedet for «Anonym». Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre. 

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.