Engelske bloggartikler

Vi ser deg som et objekt

Vi ser deg som et objekt

You want to be someone to my kind and me.

That will not happen.

You are a something to us, not a someone.

I do not relate to you. Why should I? I regard myself as superior, elevated and special. The petty concerns which govern your life do not apply to me. I do not do accountability. Certainly I have some understanding of what it means to be you, after all I have listened to you tell me so many times about how you feel and I have watched you and others like you so often. I do not feel it however. I cannot put myself in your shoes…

LES HELE ARTIKKELEN: We See You As An Object

-–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om dette innlegget? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Vi du fremstå med ditt fulle navn, skriver du det i stedet for «Anonym». Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre. 

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (1)

  1. Marianne Helene Hermansen

    bra vi blir mer og mer opplyst.
    er viktig med såpass kunnskap at flere og flere vil komme til det punktet at de klarer se hva som egentlig foregår.
    at det ikke er noe galt med de.slik det er så lett å tro;”jeg er på vei til å bli gal”
    ..det er ikke du som er problemet. husk det.

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.