Engelske bloggartikler

Hvordan du kommer deg etter narsissistisk misbruk

Hvordan du kommer deg etter narsissistisk misbruk

Healing from narcissistic abuse is a process, and the journey to recovery has many stages.

We can only begin to heal when the realizations we have about our narcissistic ex-partner lead us to an enlightened view of the relationship.

Yet, we can get stuck before we have these realizations if we do the wrong things. Below are seven things we should try not to do so we don’t get stuck on the way to a full recovery…

LES HELE ARTIKKELEN: Healing from Narcissistic Abuse: What Not to Do

-–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om dette innlegget? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Vi du fremstå med ditt fulle navn, skriver du det i stedet for «Anonym». Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre. 

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (1)

  1. Etter å ha lest og lest artikler om psykopati i ett års tid, og først nå få bekreftet at jeg har vært utsatt for mange forskjellige typer av de med slike ondskapsfulle manipuleringer helt fra fødselen av og til noen “kjærester” og “bestevenninner”, og jeg alltid har trodd på alt jeg har blitt fortalt av disse også av den enkle(naive) grunn at jeg har ikke noe av den tankegangen selv. Da er det helt forferdelig og traumatisk stress å innse sannheten om dette når jeg har passert 50 år! Jeg har vært så sint og forbanna på folk som har lurt meg, og like sint på meg selv som har vært så dum og impulsiv at det grenser til idiot, at jeg har vært i en krise som har vart i nesten ett år nå. Jeg har blitt så annerledes enn før på alle måter, men så forferdelig sliten av å tenke over alt. Det er som om jeg eksisterer i ei annen boble, og noen dager føler jeg at jeg er død. Jeg har begynt å medisinere meg selv for å overleve på en måte som forteller at jeg har helt andre diagnoser enn det jeg har fått. Fordi jeg ikke har klart å si noe. Først nå snakker jeg, og det er ikke folk vant med.
    Heldigvis har jeg tro på Gud

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.