Engelske bloggartikler

Når du blir oppdaget under flukt

Når du blir oppdaget under flukt

Should you expose your narcissist when you have escaped? Should you expose him or her if you have been discarded? It is far more likely that you have established who it is you have been dealing with for so many tortuous months or even years, when the Formal Relationship has concluded. Whether you managed to escape, or, more often, you have been discarded, the revelation of what you have been entangled with is more likely to appear in the aftermath than opposed to during seduction or devaluation…

LES HELE ARTIKKELEN: Exposure : During Escape

-–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om dette innlegget? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Vi du fremstå med ditt fulle navn, skriver du det i stedet for «Anonym». Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre. 

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner!

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (1)

 1. Hei
  Jeg er 58 år og har vært på flukt fra narsisster og psykopater i HELE mitt liv ,vokste opp i en narsissistisk familie så jeg ble PROGRAMMERT til å tiltrette disse PREDATIRENE – psykopater og nardissister av VERSTE sort ..
  Har mistet barn ,hus og hjem ,venner ,RASERT nettverk ,tilhørighet ,blitt GASLIGHTED og opplevd SVETEKAMPANJER av VERSTE sort ,CHARACTERASSINSTED,EKSKKUDERT , og SMEARED.
  Blitt forsøkt drept også både indirekte og direkte ,hver gang jeg skal etablere meg så dukker det opp narsissister og psykopater fra gudene vet hvor .
  En av disse er en såkalt “gammel venn” fra 80 tallet ,høyt utdannet i teknologi ,elektrisitet ,lydteknikk – en Covert narc som er svært KONTROLLERENDE, MANIPULERENDE og FARLIG .
  IGHEN så lot jeg meg lure,var på jakt etter en leilighet ,det UTNYTTET han til sin egen fordel UTEN skrupler .
  Blitt MONITORED ,STALKET ,elektrisiteten ble tuklet med – forsøk på å stifte brann .Post ble stjålet ,kontoer hacket , mobil wiretapped og script på alt av elektronikk.
  NM å nettopp ble jeg lokket inn IGJEN med fagre løfter med billig husleie der alt var inkludert,det var et ÅTE for å lokke meg tilbake .
  Internettet var ikke på plass og fra første stund ble jeg GASLIGHTED da jeg skulle hjelpe til med en sofa,han er svært KONTROLLERENDE – tåler IKJR at jeg deler noe om narsissisme ,sier hva jeg mener ,kveruleter om alt mulig .
  I går fortalte han om “hvor sint jeg var da jeg IKKE tok i mot hans “hjelp ” Aug og Sept 2014 – noe som er blank LØGN Zog OPPSPINN .
  Satte GRENSER og sa nok er NOK dengang ,blokkerte og sletta han ,det som skjedde etterpå : mob ble HACKA,routerene også ,pc og all elektronikk som jeg hadde .
  Resulterte i skyhøye regninger ,gikk til slutt personlig konkurs og måtte selge leiligheten.
  Da var det at plutselig dukket denne kvinnelige megler med SAMMR etternavn som narsissisten – og nå har jeg skjønt at de 2 “samarbeidet ” for å legge mitt liv i RUINER .
  Han sa nettopp :”megleren ” ringte meg etter at hun hadde vært i kontakt med de”g ,og så sa han videre “hadde du hørt på meg ” ,” og akseptert min ” hjelp ” kunne du ha berga leiligheten- LØGNHISTORIE fra A til Å .
  Skjønt nå 7 år etter at det var han som sto bak ,hadde jeg visst dette 3 dager siden da hadde jeg IKKE reist tilbake fra Sverige .
  Klarte å flykte for 2 måneder siden ,endte i Sør Sverige – da begynte det igjen .
  Havnet hos en SPIRITUELL SEKT ,lederen var “The MASTER’ ,det var bare en FLUKT fra 1 HELVETE til et annet i denne leiligheten som han eier .
  Han er veldig materialistisk ,skal ha KONTROL på ALT – hvor mye jeg bruker i mob data , fllisespikkeri av VERSTE sort .
  Han har en FORMUE på nesten 10 mill,han er 70 og skal vel ha med seg formuen i graven ..
  Skulle ønske jeg kunne skru tiden tilbake ,den 1 Des så skal han ordne med internettet – en router med sim tilgang som han skal KOBLE til sin EGEN mobil .
  Dette er SYKELUG KONTROLL ,og f…om jeg godtar det – UAKSEPTABELT ,godtar det IKKE NEI!
  Dette er et MARERITT ,men det er lys i enden av tunnelen+ lagt en HEMMELIG plan ,bruke LIST – IKKE avsløre noe .
  I leiligheten er det sv og til en merkelig ” uling ” fra panelovner ” ,kommer og går .
  GARANTERT surveilance system der ,det var ” folk ‘ i leiligheten da jeg sov .
  Oppdaget at ting var flytta på , lightere forsvant og dukka opp igjen .
  I går kveld kom det en bil ,den snudde og kjørte- samme skjedde i dag – en av flyge apene hans .
  Jeg er røyker og det tåler han IKKE ,hadde heldigvis reserve – så plutselig dukket de opp igjen.
  Godtar IKKE å bli psykisk MISHANDLET NEI,IKKE var det tillatt å invitere for eks min GAMLE GODE venn ,dette et KONTTOLL.
  IKKE et blivende sted ,så SNART jeg får penger igjen ca litt før midten av Des så SKAL jeg FLYKTE i all STILLHET – ut av landet .✊
  Glemte på fortelle at ei av hans samboersker tok livet sitt Mars 2018 – han drev SANNSYNLIGVIS henne til vanvidd og over grensa – hun gikk ut i skogen der han bor – hun kom ikke tilbake ,han ringte Politiet .
  Kan hende han eg en “KJENNING ” av de ..,?
  Lyttet på min INTUISJON og STOLER pø den når hev ser slike VARSELFLAGG 😮
  Jeg SKAL komme meg igjenom dette takket være min KUNNSKAP om narsissisme og psykopati 💪✊
  PS ,er IKKE den eneste som har blitt lokket inn i dette ,”hotel gjennomtrekk” denne leiligheten som ligger utilgjengelig til men heldigvis i “sivilisasjonen “.

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.