Engelske bloggartikler

Narsissister og underlegenhetskomplekset: hvorfor de aldri vil slutte å prøve å ødelegge deg

Narsissister og underlegenhetskomplekset: hvorfor de aldri vil slutte å prøve å ødelegge deg

“Welcome to the wonderful world of jealousy, he thought. For the price of admission, you get a splitting headache, a nearly irresistible urge to commit murder, and an inferiority complex. Yippee.”― J.R. Ward

Nothing hurts a narcissist more than seeing someone outshine them in life, merely by being who they are.

I often write, to the point of ad naseum, that narcissistic people are losers, kidults, weak of character clowns that live in a delusional fantasy world of their warped creation — where mediocrity is king and anything above, slightly, must be destroyed!…

LES HELE ARTIKKELEN: Narcissists and The Inferiority Complex: Why They Will Never Stop Trying To Destroy You

-–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om dette innlegget? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Vi du fremstå med ditt fulle navn, skriver du det i stedet for «Anonym». Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre. 

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner!

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.