Leserspørsmål

Er jeg fanget i et forhold med en narsissist?

Er jeg fanget av en narsissist?

Hun lurer vel egentlig ikke, skriver hun. Hun vet ganske sikkert, men likevel?

LESERSPØRSMÅL: Jeg har kjent han i to og et halvt år. Vi datet noen uker med det samme vi ble kjent. Han var super god og søt på meldinger og skikkelig gentleman de første gangene

Endringen kom fort egentlig, men jeg merket den ikke. Det meste gikk på hans behov, og hva han trengte og ville gjøre. Nesten som et barn, bare at av små barn forventer man ikke evnen til å se utover seg selv.

Jeg innbilte meg ting

Han gjorde det slutt etter noen uker, da sa han at vi hadde jo ikke vært sammen engang. At jeg innbilte meg ting.

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen ærlige bok om livet med psykopaten. Hun er den første som står frem i en bok under fullt navn og forteller ALT. Vi har en avtale med Publica forlag som sender deg boken direkte. Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

En venninne ba meg lage en profil på en datingside, for moro skyld, for å muntre meg opp litt. Han fant det ut, fordi han hadde den appen selv, og hadde hatt den hele tiden.

Jeg fant ut i ettertid at han hadde hatt kontakt med jenter der, mens han var hos meg. Han klikka totalt på meg, og sa at nå kunne jeg glemme at vi noensinne ble sammen igjen. Han fremsto som sykelig sjalu

Tiden gikk

Han fortsatte å sende meg Snap og messenger melding som kunne fint forståes av meg som at han ikke var ferdig med meg.

Han kunne skrive at han savnet meg, men om jeg svarte det samme, så avviste han meg igjen. Om jeg ignorerte ham, fortsatte han til jeg svarte.

Så kunne han bli ufin, og kalle meg klengete og ba meg la han være i fred.

Nytt forhold

Noen måneder senere var han i nytt forhold, men de kranglet og han spurte om å få besøke meg. Han kom, og det skjedde ingenting mellom oss.

Dette skjedde et par ganger. Jeg har god kontakt med hun han var sammen med den dag i dag. Han fortalte masse stygge ting om henne, som jeg ikke får til å stemme.

Jeg og han forble venner, og han var ofte på besøk. Etterhvert innledet vi et seksuelt forhold, men ikke noe mer enn det. Vi var «bare» gode venner.

I september i fjor fortalte han at han fremdeles elsket meg, at han alltid hadde gjort det. Vi bestemte oss for å prøve på nytt. Han bodde et stykke unna, og kom hver helg.

Barna mine forguder han

Han er den morsomste de vet og veldig flink å leke med barn. I starten var det kjempefint, han ga meg mye nærhet og holdt ofte rundt meg.

Alt endret seg etter at han flyttet inn. Jeg ble også gravid, da jeg må ha glemt P-pillen en gang eller to. Da fikk jeg klar beskjed om at det var ikke aktuelt, og enten tok jeg abort, eller så mistet jeg han.

VENDEPUNKT 

INGUNN NORHEIM

Mange år i et forhold preget av psykisk vold og mobbing var nær ved å knekke Ingunn. Men hun maktet å bryte ut og vil nå hjelpe andre i samme situasjon. Les om hennes opplevelser i sitt destruktive forholdet og hvordan hun klarte å frigjøre seg og starte på nytt!


Forlagshuset Vest sender deg boken direkte. Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.


 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

I ettertid fikk jeg ikke lov å fortelle om det til noen. Jeg måtte bære sorgen over det alene.

Jeg snakket med venner i hemmelighet, for det var vanvittig vanskelig for meg å ta den aborten, og jeg sliter med det enda.

Han tåler knapt at jeg viser noen som helst følelser, jeg skal helst være glad hele tiden. Selv er han er humørsyk som fy, særlig om morgenen.

Jeg må bare tåle det, og kan ikke snakke til han på noen timer for å unngå bråk.

Etterhvert ble det nesten helt stopp

Sexen dabbet også av, og skjer nå kun på hans premisser. Vil han noe sted, har jeg to minutter på å være klar. Alt må skje der og da. Hvis ikke er jeg for treg, og da gidder han ikke og han surmuler på senga.

Nå viser han meg ekstremt lite nærhet, kun om det er noe han vil ha av meg eller få meg til å gjøre. Han er humørsyk og lyver til arbeidsgiver for å slippe å jobbe.

Setter jeg ned foten, bruker han min usikkerhet mot meg og truer med å gjøre det sånn at alle de tingene jeg frykter mest, skal skje.

Han mente jeg var voldelig

Han fortalte meg plutselig at han hadde familie trøbbel, og mente at jeg var voldelig med han!

Jeg gjorde det egentlig slutt i forrige uke, og ba han dra, fordi jeg orker ikke oppførselen hans. Likevel savner jeg han, og lever med en konstant usikkerhet.

Er det noen som har råd til hva jeg bør gjøre?

LES OGSÅ:

Hvem er det som blir offer for psykopaten?

Hjelp, hvordan får jeg andre til å forstå at det er en psykopat?

Hvorfor psykopaten ikke forstår seg selv

10 gode råd – hvordan bryte med psykopaten

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om dette spørsmålet? Har du råd til denne kvinnen?

Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». Skriv “Anonym” om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (2)

 1. anonym

  Dette høres ikke bra ut, selv om barna forguder vedkommende vil jeg si at det er vesentlig å holde en sånn person borte fra barna.

  Jeg er ikke utdannet innenfor feltet så det blir ikke riktig at jeg sier at “ja det er en narsissist” men vedkommende har utelukkende mange trekk som samsvarer med det.

  Min egen psykopat gjorde tilsvarende mot meg og det tok litt tid før ting normaliserte seg. Bryt kontakten. Ikke gi etter. Du fortjener bedre.

 2. richard

  hei jeg hadde det også sånn snill og god dame men tok ikke lange tiden før hun ville gifte seg og ha barn.
  og som du sa måtte ta abort ,, uten og vite noe tok hun abort fordi hun mente at hennes datter ikke likte det.og alltid var alt min skyld og fikk aldri et takk for noe av det jeg gjorde . mye av det du skriver er det samme som har det nå . i sjokk flere ganger i uka . vil lese fb og alle mine meld hele tiden

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.