Engelske bloggartikler

Vitenskapsmannen ble diagnostisert som en psykopat i en alder av 60. Her er tre tegn på at du selv kan være en psykpat

Vitenskapsmannen ble diagnostisert som en psykopat i en alder av 60. Her er tre tegn på at du selv kan være en psykpat

In 2005 58-year-old UC Irvine neuroscientist James Fallon was looking at brain scans of both serial killers and his own family for two different studies he was conducting. The two types of scans just happened to be on his desk at the same time, but when he looked at both he noticed something shocking.

The brain of one family member looked a whole lot like the brains of the criminals. “I got to the bottom of the stack, and saw this scan that was obviously pathological,” he told Smithsonian Magazine. Who was this secret psychopath in his own family?…

LES HELE ARTIKKELEN: This Neuroscientist Was Diagnosed as a Secret Psychopath at Age 60. Here Are 3 Signs You Might Be 1 Too

-–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om dette innlegget? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Vi du fremstå med ditt fulle navn, skriver du det i stedet for «Anonym». Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre. 

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.