Leserspørsmål

Mannen fra Tinder

Han skjeller meg ut edru eller i fylla

Hun møtte en mann via Tinder som tok henne med storm. De kunne snakke sammen om alt.

LESERSPØRSMÅL: En slik forståelse og omtanke var jo alt jeg ønsket og hadde lett etter veldig lenge. Han bodde sammen med noe han kalte eksen sin. Han fortalte at det var slutt og hadde vært det en stund og leiligheten de leide var sagt opp.

Han hadde svært lite pent å si om henne og fortalte henne at han hadde truffet meg en uke etter vårt første møte. Han fortalte henne at han var forelsket i meg.

Flyttet inn med en gang

Jeg eier min egen leilighet. Svært raskt var halvparten av tingene hans i hus hos meg. Vi bodde egentlig sammen med en gang.

Han tok raskt kontroll over nettverket mitt. Han ryddet ut alle mannlige venner. Han krevde de fjernet fra sosiale medier etter å ha laget et stor krangel med meg.

Veronica Krisoffersen Jeg er fremdeles her

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen ærlige bok om livet med psykopaten. Hun er den første som står frem i en bok under fullt navn og forteller ALT. Vi har en avtale med Publica forlag som sender deg boken direkte. Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Kranglene var hyppige og det var sjelden hans feil. Det var mine handlinger som var grunnen til at han reagerte og det måtte jeg jo forstå.

Han hadde høyt alkoholforbruk

Han trengte å drikke seg ned og kunne være på fylla i tre dager. Dette var også grunnet meg jeg var årsak til krangelen som gjorde at han måtte drikke for å slippe å tenke.

Han bodde hos meg for en symbolsk sum. Han mistet jobben tre ganger på under ett år.

Krangelen kom hyppig og ting eskalerte. Jeg forsøkte å reparere på alle mulige måter, men kom aldri i mål. Han ropte, snakket med hele kroppen, kalte meg de verste glosene i ordboka, satte diagnoser og havnet etter hvert tungt på fylla.

Truet med selvmord. Presenterte konkrete planer. Stakk av. Var ikke mulig å få tak i. På dette tidspunktet hadde jeg kastet han ut og han bodde hos foreldrene sine.

Jeg var langt nede og fikk selv krisehjelp

Til slutt, og uten at jeg ble involvert, og så klart etter en voldsepisode som ble politianmeldt, havnet han på avrusning. Vi hadde ingen kontakt på en måned, da grunnet besøksforbud. Jeg led og ville ha den gamle mannen min tilbake, og fikk hjelp i å få han i tale.

Han skrev seg ut etter drøye fem måneder på en institusjon. Jeg trodde jeg var en del av han og behandlingsopplegget men skjønner nå at det bare var løgn.

Ingen effekt av behandling

Terapeutene sier han nok ikke har noe effekt av behandlingen. Han er opplevd som respektløs, manipulativ og med en ekstremt dårlig respekt for andre og spesielt det kvinnelige kjønn.

Jeg mobiliserte og tok grep. Null kontakt i 31 dager. Så ble jeg oppsøkt og plutselig var jeg inne i en tango som går så fort at jeg har problemer med å tenke klart.

Vendepunkt Ingunn Norheim

VENDEPUNKT 

INGUNN NORHEIM

Mange år i et forhold preget av psykisk vold og mobbing var nær ved å knekke Ingunn. Men hun maktet å bryte ut og vil nå hjelpe andre i samme situasjon. Les om hennes opplevelser i sitt destruktive forholdet og hvordan hun klarte å frigjøre seg og starte på nytt!


Forlagshuset Vest sender deg boken direkte. Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.


  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Han har vært edru i 10 måneder

Vi har hatt mange gode samtaler men nå må han ha en dårlig periode.

Jeg blir på nytt kalt for ting som ikke står i norsk ordbok. Jeg får daglig mange nye psykiske diagnoser. Det er jeg, mine meninger og mine holdninger som er årsak til konflikter mellom oss og det er når han blir rasende at han kaller og sier ting han ikke mener.

Jeg er den sykeste personen han noen sinne har møtt og han skjønner ikke hvorfor han gidder. 

Det er ingen andre enn dette mennesket som opplever meg slik han beskriver. Jeg kjenner meg ikke selv igjen og er forundret over hvorfor jeg ikke greier å ha selvrespekt nok til å si at nok er nok.

Er dette en psykopat? Er dette utløst av meg? Legger jeg opp til krangler?

Det kan være nok at jeg ikke parkerer bilen ser han ønsker. Da er jeg egoistisk og lite ydmyk og skal gjøre som jeg selv vil enda han bare vil være hjelpsom.

Vendepunkt Ingunn Norheim

VENDEPUNKT 

INGUNN NORHEIM

Mange år i et forhold preget av psykisk vold og mobbing var nær ved å knekke Ingunn. Men hun maktet å bryte ut og vil nå hjelpe andre i samme situasjon. Les om hennes opplevelser i sitt destruktive forholdet og hvordan hun klarte å frigjøre seg og starte på nytt!


Forlagshuset Vest sender deg boken direkte. Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.


  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Han kjørte i fylla i tjeneste. Kræsjet bilen og ble tatt en time etter episoden med svært høy promille. Dette er også min feil. Vi hadde kranglet før hendelsen. Jeg meldte fra om mistanke om promille til arbeidsgiver.

Hva gjør jeg nå?

Hva er dette?

Er det jeg som er helt tullete?

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om disse spørsmålene? Har du et råd til denne kvinnen? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv “Anonym” om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (1)

  1. Anita Haaland

    Dette høres ekstremt kjent ut på mange måter. Har en venninne som har gått igjennom mye av det samme, og hennes eks en av de farligste og sykeste psykopatene jeg har møtt. Har selv mange års erfaring i ekteskap med en psykopat. Har kun 1 råd, kom deg så langt vekk fra han som mulig.

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.