Engelske bloggartikler

Hvordan få en narsissist til å frykte deg? 12 ting som vil skremme narsissisten vekk

Hvordan få en narsissist til å frykte deg? 12 ting som vil skremme narkissisten vekk

Ett trekk som er felles for de fleste narsissister er at de er eksepsjonelt gode skuespillere. De klarer å lure alle rundt seg, fortelles det i dagens engelskspråklige artikkel:

If there is one underestimated character trait of the narcissist, it is that they are exceptional actors. Their acting skills are so superior, they are able to fool everyone around them. They are the most confident, self-assured, courageous, and fearless people on the planet.

But the reality is they are driven by underlying feelings of shame and vulnerability, which is masked with a self-aggrandizing persona. Narcissists are not born this way, it is not a natural aspect of their personality. Narcissism evolves as a result of a childhood where important developmental milestones are neglected…

 LES HELE ARTIKKELEN: How to Make a Narcissist Fear You? 12 Things That Will Scare the Narcissist Away

-–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om dette innlegget? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Vi du fremstå med ditt fulle navn, skriver du det i stedet for «Anonym». Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre. 

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner!

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.