Å leve med en psykopat

Er jeg en dum, tilbakestående, uapettittelig løgnhals?

HVordan psykopaten manipulerer deg

I snart elleve år har jeg vært dum,tilbakestående,uapettittelig og løgnhals, skriver hun i denne historien. Hun har sett utallige datingprofiler og hemmelige møter. Alt var hennes skyld fordi hun var for feit når hun var gravid eller rett og slett uattraktiv.

LESERHISTORIE: Ved ett tilfelle oppdaget jeg meldinger og bilder av seksuell karakter da jeg var mange måneder  på vei. Da min flotte sjarmør mente jeg var hysterisk og fant på ting i hormontåke kontaktet jeg kvinnen og fikk bekreftet at de hadde avtalt å treffes. Hun visste ikke om meg.

Dette utløste en heftig krangel og jeg var ekstremt frustrert over at det var jeg som ble anklaget for å være gal og sykelig sjalu når jeg jo hadde snakket med kvinnen. Noen dager senere gikk fostervannet og barnet vårt ble født flere måneder for tidlig. Jeg satt dette i sammenheng,-men ifølge ham var dette ett resultat av at jeg er en hysterisk kjerring.

Den første uken på intensiven sprang han rundt og var så engasjert at det var til å spy av. Så satt jeg alene i ukesvis på nyfødtintensiven mens han var hjemme og koste seg med enda en ny date-profil som jeg oppdaget tilfeldig da vi kom hjem fra sykehuset.

Alltid min skyld

Det har alltid vært min skyld når knyttnevene har hamret i bordet og skjellsordene haglet. Alle har elsket ham. Han er jo kjekk,smart og sjarmerende,-for ett kupp ! De siste årene har han nok følte seg tryggere fordi jeg rett og slett nærmest har vært enig i at jeg er dum. På en måte har jeg også vært det når det gjelder ham.

Han har flere ganger innrømmet at han provoserer meg med vilje fordi han ikke kan tåle meg eller fordi han synes jeg er tilbakestående. En gang tok jeg med meg ungene og flyttet ut, da fortalte jeg en god venninne om hvordan han egentlig er og hun ble sjokkert.

Tabu!

BESTILL BOKEN I DAG

Tor Halstved ble fra han var tre til sju år seksuelt misbrukt av begge sin foreldre. Det var også grov vold med i bildet. I Tabu! forteller han for første gang om overgrepene. Dette er første gang en mann i Norge i bokform forteller om overgrepene han ble utsatt for. Tor vil sette søkelyset på kanskje det største sosiale problemet vi har i Norge, nemlig at svært mange gutter og jenter blir seksuelt misbrukt som barn.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Etter ett år med gaver og kjærlighetserklæringer,-innrømmelser og unskyldninger flyttet jeg tilbake. Alt var som da vi først traff hverandre,-men det varte ikke lenge før han var tilbake i gamle vaner.

Rent praktisk er han en katastrofe,-han vet ikke engang hvilken klasse ungene går i og rører aldri lekseplaner. Han har ikke vært på ett eneste møte hverken på skole eller helsestasjon. Likevel skal han belære meg og gjerne fortelle meg hvilken dårlig jobb jeg gjør.

Ungene er alltid redd for at han skal bli sint eller irritert,-og på ett eller annet vis bestemte jeg meg igjen for at det er nok.

Denne gangen er det ikke bare for meg selv. Jeg kan ikke leve med at mine barn lærer at dette er akseptabelt å tåle fra en partner. Jeg vil ikke at mine barn skal tro at man kan oppføre seg slik.

Nå flytter han. Han har selvsagt allerede opprettet dateprofiler og kontaktet flere kvinner. Han har jo nærmest levd i fengsel med en idiot stakkars…

Hvorfor skriver jeg dette ?

Jo fordi jeg aldri har sagt dette høyt. Jeg har aldri skrevet det,-ja det er nesten ikke sant. Kanskje om jeg kan ha dette liggende i arkivet mitt så kan jeg om ett års tid titte på dette og tenke meg godt om. Da har jeg nok atter en gang fått hjerteskjærende unskyldninger og innrømmelser som gjør at jeg i ett svakt øyeblikk forveksler ham med ett menneske og ikke ser det monsteret han egentlig er.

Modige og skrekkslagne meg – som turte å skrive dette og sende det inn.

 

LES OGSÅ:

Husker fortsatt skrikene da kollegaen ble drept. Nå prøver drapsmannen å bli fri

Massi Seip Blakstad får informasjon om passasjerer, tidsplan og værmelding før avgang til USA. I 2010 ble hun vitne til at kollega og venninne ble drept da besetningen overnattet i København. Foto: Øistein Norum Monsen

Debra trodde hun hadde møtt drømmemannen, men John bar på mørk hemmelighet: – Det er så drøyt

For Debra Newell framsto John Meehan som drømmemannen. Sannheten skulle vise seg å være en helt annen, men det oppdaget Newell først etter at hun hadde fått ring på fingeren.

Slipp unna psykopaten

Mot sin kone var han en tyrann – voldelig, kontrollerende og manipulerende. Etter 30 år greide hun å bryte ut av ekteskapet. I dag lever hun et fritt liv, og hun greier å nyte det.

Eks-politimann prøver å renvaskes fra en voldtektsdom – siktet for en ny voldtekt av en ny kvinne

Mens mannen har ventet på ankebehandling av saken sin, har oslopolitiet siktet den tidligere politimannen for en ny voldtekt av en ny kvinne, kan Dagbladet avsløre.

Trakasserte kone og barn i flere år

Han er dømt for å ha trakassert sin tidligere kone og deres barn over flere år, skriver “Bladet”

Voldtatt hver dag i tre måneder

Voldtektsofferet har forklart at hun ble voldtatt landet rundt tre-fire ganger hver dag i en periode på tre måneder, mens hun ufrivillig var passasjer i tiltaltes trailer, skriver Nordlys.

Falsk lege svindlet MS-syke Julie (27) for 133.000 kroner

Først dagen før MS-syke Julie Trippestad (27) skulle reise for å få behandling i USA, forsto hun at legen var falsk og hadde svindlet henne for 133.000 kroner. Den falske legen er siktet for bedrageri i syv saker, men er fremdeles på frifot, skriver TV2.

 

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (4)

  1. Det var godt gjort sv deg å skriva det det er mange så ikkje vet ke det er å leva med slike folk dei øyelegge omgivelsene,folk,familier,venner,kollegerfolkeslag og verdensfreden.

  2. Euforia

    Kanskje har konen til den psykopaten som “hektet” meg på nett det slik som deg. Det er et tankekors. “Min” psykopat var gift med 3 små barn og sjarmerende og pågående på nett. Han forkastet meg da han fikk treffe meg og fikk det han var ute etter. Han må jo ha brukt mange timer på Messenger som han egentlig burde brukt på familien sin tenker jeg nå. Hvordan ble mannen din oppfattet av familie og venner? Så de disse sidene som du fikk oppleve?

  3. Kanskje har konen til den psykopaten som “hektet” meg på nett det slik som deg. Det er et tankekors. “Min” psykopat var gift med 3 små barn og sjarmerende og pågående på nett. Han forkastet meg da han fikk treffe meg og fikk det han var ute etter. Han må jo ha brukt mange timer på Messenger som han egentlig burde brukt på familien sin tenker jeg nå. Hvordan ble mannen din oppfattet av familie og venner? Så de disse sidene som du fikk oppleve?

  4. Så tøff du er, og endelig får satt ord på ting! Min p hektet meg også på datingside,så der har jeg helt sluttet og være. 3 år etterpå, ønsker han fortsatt og bruke meg, men jeg er sterkere enn noengang. Tanken på at han har mange(?) flere, gjør meg kvalm.

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.