Brudd med en psykopat

Den vanskelige flukten

Leserhistorie om flukt fra en mann
Jeg skulle ikke vært så blind og dum eller så godtroende og snill skriver hun i denne leserhistorien. Hun vile gjerne vært opplevelsen foruten, men deler den med deg.

LESERHISTORIE: Det var en sommer dag jeg hadde nettopp flyttet til ett sted der hvor alle naboene bodde tett på hverandre. Denne mannen har også felles venner med de som bor der. Jeg falt for mannen ved første øyekast, men jeg kjente ikke han nok til å tørre å prate med han så jeg spurte de rundt om hvem han mannen var og fikk vite det jeg trengte.

Med min hukommelse så satt aldri navnet hans helt før jeg spurte min venninne om hun visste hvem han var og hva han het. Det gikk lenge før jeg tok kontakt med han, det holdt at jeg smugtittet på han, kan jo ikke virke desperat heller. Så en dag tok jeg rett og slett kontakt med han på Facebook.

Så jeg gikk og ventet lenge før jeg fikk svar. I mellomtiden vet jeg ikke hvor mange ganger jeg så han kom kjørende, å ja han hadde lest meldingen å visst klart at jeg likte han meget godt. Det at jeg tok kontakt med han var fordi han kjørte rundt i en bil jeg liker godt men jeg var jo dødsheldig som fikk både mann og bil, syntes det sjøl i hvert fall.

Jeg var forelsket og det var sommer å barna mine var på ferie så jeg kunne være forelsket hele sommeren om det var så. Jeg var det også. I starten ville han ikke kjøre med meg rundt i byen men det er vel slik det er. Senere visste det seg at jeg hadde rotet meg borti en man bør holde seg unna, fikk jeg høre, men hvorfor ingen sa noe forsto jeg ikke da.

Han sa han elsket meg

Jeg likte å få oppmerksomheten og å føle at jeg var verdt no. Han sa at han var glad i meg og elsker meg. Vi kunne leve sammen til vi ble gamle, hvem vil ikke det? Jeg ville i hvert fall det, ha en ved min side som så meg og elsker meg slik jeg er.

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen ærlige bok om livet med psykopaten. Hun er den første som står frem i en bok under fullt navn og forteller ALT. Vi har en avtale med Publica forlag som sender deg boken direkte. Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Det var det som var problemet at jeg var bare hans å ingen andres, jeg fikk ikke lov å hilse eller prate med noen ikke engang en av motsatt kjønn av meg sjøl før jeg fikk høre at jeg var utro. Er han så farlig bør vel han ikke leke med ilden,men det var vel det som tente meg at han så meg å ga meg oppmerksomheten Han kom med leker til barna å blomster og varme ord til meg.

Jeg smeltet fullstendig. Forelsket som jeg var så jeg ingenting av faresignalene.

Tenkte ikke over heller at jeg ikke fikk prate med andre menn eller ha venner på besøk. Det var først da jeg skulle ha 40 årsdag jeg ble litt mistenksom. Jeg fikk ikke lov å be noen av vennene mine men, kun ha fokus han, så da ble det slut.

To uker før jeg fylte 40 år fikk jeg den fineste bursdagen sammen med min beste kamerat som vel er en mann, en mann jeg har kjent i nesten tjue år, min venninne, hennes barn og min mamma. Jeg fikk 10 røde roser av min beste kamerat, jeg ble på spandert middag i disse dagene han var hos meg. Jeg følte meg heldig som hadde verdens beste mamma og venner. Men i skyggen lusker sjalusien av en mann som ikke gir seg med å få meg på kroken igjen!

Han klarer det for han lover gull og grønne skoger. Jeg tar han inn i varmen igjen og det er bare en uke etter min 40 årsdag. Det første han sier er at han ikke liker at det står en bukett med røde roser på bordet. Han ville at jeg skulle kaste den, men det gjorde jeg ikke. Jeg trosset han for første gang!

Forlovelsen

Da kom han med en vinflaske og 10 hvite roser får å være bedre enn noen annen. Det går ikke lenge før det blir slutt igjen. Årsaken var at han mente jeg prioriterer tiden min med min venninne og hennes barn sammen med mine egne barn. Så blir vi sammen igjen – og forlovet oss, men rakk å være forlovet i en uke.

Det vil si jeg var med min venninne på tivoli sammen med våre barn å hadde det gøy. Jeg fikk lov å være sammen med min venninne å ha det gøy sammen med barna. Det er jo barnas dag slike tivolidager fikk jeg høre. Noe så feil kan man ta, jeg sto opp dagen etter og skjønte ingenting. Alt var brutt, og igjen var det min skyld at det var slutt og forlovelsen var over altså etter ei uke. Hans forklaring var at jeg brukte hans tid på alle andre enn han. Da var det bedre å kaste seg på flaska! Det viser seg å være normalt hos han, fikk jeg senere vite.

Tabu!

BESTILL BOKEN I DAG

Tor Halstved ble fra han var tre til sju år seksuelt misbrukt av begge sin foreldre. Det var også grov vold med i bildet. I Tabu! forteller han for første gang om overgrepene. Dette er første gang en mann i Norge i bokform forteller om overgrepene han ble utsatt for. Tor vil sette søkelyset på kanskje det største sosiale problemet vi har i Norge, nemlig at svært mange gutter og jenter blir seksuelt misbrukt som barn.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Det er ett slags fellesskap hvor alle kjenner alle, bare jeg som ikke kjenner til hvem alle er. Jaja nå gidder jeg ikke noe mer sa jeg, men i mellom tiden gjorde jeg ett flytt til ett bedre strøk. Et sted det ikke var så åpenlyst av fyll og bråk. Med tre barn er det ikke bra å se fyll hver dag, så jeg fikk heldigvis lov å leie der jeg idag bor. Her har jeg bodd i snart ett år. Jeg kaller det Hollywood strøket. Det er så fine hus her og naboene er sikkert snille, men det har jeg ikke undersøkt for jeg har nok med mitt og mine barn.

Han følger etter oss

Vi leier av ett koselig par inne på en gårdsplass men eget hus stort nok til oss alle. Vi elsker stedet og tenker at her har vi lyst til å bli boende. Det viste seg at marerittet skulle følge oss hit også.

Han gir seg ikke. Denne gangen går han hardere på for å få med seg barna på sin side. Jeg er igjen fanget. Denne gangen skal vi virkelig få smake hvordan vi skal takke han hver dag med at middager er hos han og lekser skal gjøres hos han. Så og si alt skal være hos han. Overnattinger i helger også, barna får nesten alt dem ber om. Med en undertone at nå er vi en familie, vi skal få det så godt sammen.

Noe skurrer. Jeg burde ha skjønt det men neida jeg er igjen blind og forelsket. Min venninne har mange ganger sagt at det livet jeg lever er bare ett spill. Jeg blir brukt. Hun har sagt det hver gang det har blitt slutt mellom oss. Bare at jeg ikke hører etter! Han sier at jeg må velge mellom han eller min venninne? Hvorfor spurte jeg? Jo du bruker all tid på henne å ingenting på meg! Jeg svarte at jeg tilbringer hele dagen med deg! Min venninne er i fokus da barna er på skole og det skal ikke være noe problem?

Jeg må jo få lov å gjøre det jeg vil mens mine barn er på skolen. Tydeligvis ikke. Det var da jeg gikk langt inni meg sjøl og spurte meg selv om det er slik jeg vil leve? Å hele tiden høre at alt blir bedre bare jeg kutter ut mine venner og mannlige kamerater og familie? Flytte sammen med han ,selv om han bodde langt unna folk. Jeg har ikke førerkort å da er jeg avhengig av at han kjører meg overalt, noe han ikke ville ha gjort.

Nei jeg vil ikke leve i slikt forhold der hvor jeg får skyld med engang det er noe, eller høre at det jeg gjør er galt. Jeg som liker å høre på musikk og skru opp lyden så alt hopper! Jeg får jo ikke lov til det engang. Jeg som liker å danse og ha diskotek hjemme før gutta legger seg.

Flukten

Det går ikke. Å komme unna denne mannen skulle vise seg å være ett rent helvete. Jeg har prøvd mange ganger. Jeg prøvde politiet også, men så lenge jeg godtok å satte meg inni bilen til denne mannen så hadde jeg ikke noe å anmelde for det, mente de. Det var jo ett forhold som gikk av og på, så da var jeg like langt der.

Jeg måtte rett og slett finne en dag å bryte helt på, og det ble på en dag jeg selvsagt hadde hatt ei pyton uke med en haug med møter. Dette var en dag han skulle ha barna mine for han ønsket å være barnevakt. Det skulle heller bli en dag jeg brøt fullt og helt, for i skjul hadde jeg klart å fikse meg ett annet mobilnummer uten at han visste noe. Så hadde jeg også fått med meg min beste venninne til å hjelpe meg med å være barnevakt så jeg skulle få slippe å ta den delen.

Jeg avtalte et møte den dagen jeg skulle bryte. Det skulle jo ikke være hans skyld for at det ble slutt. Det var rett og slett ett oppvaskmøte.

Jeg har fått ett nytt liv men jeg måtte langt ned får å skjønne at det ikke er meg det er noe galt med men han. Nå har jeg telling på dager uten han og det er ett nytt liv. Jeg slipper å føle at det er min skyld alt sammen. For jeg ble dratt ned i søla enda lenger ned enn jeg var fra før.

Til barna har jeg enkelt og greitt sagt at han ikke er her mer, uten å forklare i detalj hvorfor. Jeg har gitt klar beskjed til mine venner at jeg ikke vil ha kontakt med dem jeg ser har kontakt med han. Jeg ønsker meg ett liv uten å bli overvåket og kontrollert. Jeg vet at han følger med meg, men jeg bryr meg ikke!

LES OGSÅ:

Ut av mørket – den fryktelige hemmeligheten

10 kjøreregler du bør følge for å sikre at bruddet med psykopaten blir endelig

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne artikkelen? Har du råd til denne kvinnen? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.