Brudd med en psykopat

Han ber meg ringe min døde mamma

Psykopaten på jobb

Hun treffer en kjekk, sjarmerende mann som brått forandrer seg og reagerer høyst unormalt. Irrasjonelt og uventet. Utad virker han velfungerende og er godt likt. Hun har sett en helt annen side med denne mannen. Er han bare gal – eller er det noe annet?

LESERHISTORIE: Er han bare  Men jeg bor på et lite sted og jeg har nesten alltid visst hvem han har vært. Byens største sjarmør som har levd med kreftsyk kone i 15 år. Han er kjekk. Flotte klær, fin bil og veldig spandabel. Rett etter hans kone døde treffes vi. Han er veldig intens og vil være sammen med meg hver eneste dag. Jeg blir litt imponert men etter hvert blir jeg sliten og ber om noen dager for meg selv. Han blir sint og sur og går og sier han har hatt det nok vondt. Ringer meg senere og vi treffes for å prate. Jeg reagerer men tenker han er forelsket i meg og siden konen nettopp er død så er det kanskje ikke noe rart at han oppfører seg slik.

Han er veldig opptatt av min fortid. Jeg har vært single i nesten 15 år for jeg er veldig kresen på menn og desuten har jeg brukt tiden min på barn som mistet pappaen sin når de små. Selvfølgelig har jeg hatt noen småkjærester. Men han derimot har vært mye utro, noe han forteller meg om og som jeg vet fra før. Så derfor veldig merkelig tenker jeg at han skal være så opptatt av min fortid.

Jeg får mye kritikk for min lille tatovering og jeg blir fortalt at jeg er ‘høy’ på barna mine (de klarer jeg veldig bra) og jeg er “høy” på meg selv. Han vet at jeg sliter med sosial angst.

Han er veldig sosial og vi får mange innbydelser. Vi er med. Jeg oppdager at noen ganger ‘glemmer’ han meg og jeg spør meg selv hvorfor jeg i det hele tatt ble med. Andre ganger er han veldig intens, vil holde hånden min og kysse så alle ser det. Ofte når vi har kommet hjem fra en fest får jeg kjeft for jeg har snakket med noen for lenge. Det kan være hvem som helst menn eller damer. En gang vi kom hjem fra fest, ville jeg legge meg. Han klikker og begynner å kjefte, han vil vi skal drikke og han er vant til å “ta kona på kjøkkenbordet”, som han sier, før vi legger oss. Jeg vet han ikke er vant til det. Men lydig som jeg har begynt å bli, går jeg med på det. Så setter vi oss ned og drikker. Kjøkkenbordet får stå i fred. Dagen etter tar jeg denne hendelsen og får til svar at det var i går og skal ikke snakkes om, men kanskje på tirsdag. Jeg sier sånn er ikke jeg lagd og vil snakke om det. Han sier det bare var tull og jeg var dum som trodde på det han sa.

Det har vært mange slike hendelser og jeg har hele tiden trodd det skulle bli bedre bare han ble mer kjent med meg og han forstår at han kan stole på meg.

Vi har vært sammen i 3 år og kjøper hus sammen. Jeg har penger i fra før i eget hus, men resten er lån. Det misliker han sterkt. Jeg får høre flere ganger at jeg får han til å føle seg mindreverdig. Jeg begynner å gjøre meg liten eller enda mindre. Så starter spetakkelet virkelig.

Jentefesten

Jeg skulle på jentefest. Det var en surprise på festen, noe kjæresten min viste om. Det viste seg at det kom en dame som presenterte dildoer og annet. Vi jentene hadde det gøy. Jeg sende noen tekstmelding med de styggeste dildoene til kjæresten min. Han lo og vi hadde neon morsomme meldinger sammen den kvelden. Jeg kommer hjem og merker han er full og veldig dårlig stemning. Han begynner å spørre etter de tingene jeg har kjøpt. Jeg svarer det måtte bestilles og avleder med at jeg har kjøpt en strippestang.

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen ærlige bok om livet med psykopaten. Hun er den første som står frem i en bok under fullt navn og forteller ALT. Vi har en avtale med Publica forlag som sender deg boken direkte. Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Han forsetter å krangle jeg prøver å unngå det. Til slutt sier jeg det her gidder jeg ikke, jeg legger meg på gjesterommet. Jeg våkner av at han kommer inn, jeg reiser meg halvveis opp i sengen han får tak i min venstre arm og begynner å brenne og venne på den. Han sier ingen ting, jeg skjønner ingen ting og tenker han må slutte nå. Jeg får Klaus og vil komme meg løs så jeg holder imot. Det begynner å gjøre vondt, jeg ber han stoppe og slutte han gir seg ikke. Jeg roper lavt slutt! Stopp! Naboen som bor veg i vegg hører meg. Hun har hørt han før, men det her er første gangen han tar i meg. Hun roper inn og ber han stoppe. Da slipper han og jeg kommer meg løs.

Dagen etter tar en venninne med meg til lege vakten og ja, det er et lite brudd i albuen. På dette tidspunktet hadde vi kjøpt hus sammen. Ukene går og jeg forventer at han vil oppsøke hjelp. Ingen ting skjer.

Han ber meg ringe min døde mamma

Vi flytter inn i huset ca 2 uker etter hendelsen. Vi har bodd der kort tid og min mor dør plutselig. En time etter jeg får vite at min mor er død ender jeg opp i en krangel angående pappaen til mine barns bortgang og hvorfor jeg var deltagende i begravelsen? Vi hadde jo vært fra hverandre i 10 år før han døde! Jeg opplever jeg blir sittende å forsvare meg selv. Til slutt blir jeg stille. Kjæresten min går og pynter seg for vi skulle egentlig ha vært i 50 års lag til mine venner. Jeg sier bare gå! Det går en uke, mammaen min blir gravlagt. Dagen etter er vi i selskap med mange forskjellige mennesker. Hyggelig og ikke noe tull. Vi kommer hjem, han begynner å klikke. Tar telefonen min opp i ansiktet på meg og ber meg ringe mamma! Jeg blir redd. Roper jeg her vi bor nå er det ingen som hører meg. Jeg tar telefonen fra han rolig og ber han slutte går inn på soverommet for å kle på meg for jeg er på vei ut. Jeg er så lur at jeg setter på lydopptak på telefonen, noe han merker og han klikker helt. Mens han er opptatt av å knuse telefonen kommer jeg meg ut. Jeg går opp på puben hvor flere venner og blant annet en kollega. Han vet om hendelser før.

På mandag melder jeg meg syk grunnet virus noe mine kolleger ikke tro på. De kontakter politiet. Så nå er vi igang. Han fikk besøksforbud noe han klarte å få bort med hjelp fra en kjendisadvokat. Jeg bor i huset og skal prøve og overta det. Alle hans ting er ute. Men han holder igjen noen av mine ting og vil ikke skrive under på skjøte.

Jeg tror jeg skal ordne det. Det blir en rettsak etterhvert. Jeg sliter litt med angst og særlig det å snakke til flere enn to samtidig. Han er selvfølgelig veltalende. Vi bor på et lite sted og han sprer masse rykter om meg. Jeg er glad i vin, ja. Han sier jeg drikker masse blandet med piller og blir svart i hode. Ikke rart jeg ikke husker noe. Han er byens største sjarmør, kjenner alle og er raus med penger. Jeg gruer meg sånn til rettssaken at jeg holder på å kaste opp hver dag. Men nå er det ingen vei tilbake. Men er livredd for at jeg ikke skal bli trodd!

 

LES OGSÅ:

Vår gale nabo

Har du en narsissist nær deg?

De skjulte narsissistene blant oss

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne historien? Er mannen “bare” gal? Eller er det noe annet?Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Vi du fremstå med ditt fulle navn, skriver du det i stedet for «Anonym». Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre. 

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (6)

 1. Anonym

  Denne historie kunne jeg ha skrevet nesten ordrett. Alltid noen som hadde sagt noe etter et selskap. Ungene mine var i veien, vi fikk ikke alenetid. Min ex forsøkte han å mistenkeliggjøre, mente han var voldelig, en mann som ikke gkorde en flue fortred. Hus kjøpte ” vi “, heldigvis i ettertid fikk han ikke lån eller bli medeier pga betalingsanmerkninger. Hva han klarte å spre av dritt om meg og min familie kan jeg bare ane.

 2. Maylill

  Det som er så grusomt her er at det blir påstand mot påstand. Når psykopaten lyver så overbevisende. Vi har det slik her. Dette går igjen og igjen og igjen hos alle narsissister og psykopater. Det rare er at det alltid er psykopaten som blir trodd. Når utenforstående har foran seg to likeverdige mennesker (i deres øyne), hvorfor blir VI aldri trodd? Aldri. Det må jo være at de som er utenforstående liker det psykopaten sier om oss. Uten bevis. Men de liker ikke det vi sier om psykopaten.
  Vi ble advart lenge før vår narsissist gikk løs på oss om at hun er et forferdelig menneske. Men vi tok det ikke alvorlig FORDI VI IKKE SÅ DET SELV på den tiden. Jeg tror dette sitter dypt i folk, at de ikke vil tro før de ser selv. Og da er det farlig å ikke tro på dem som advarer oss. For vi har fått erfare henne på en grusom måte.
  Vi sa fra til politiet at vi IKKE ville i rettssak med henne, og de hørte såpass på oss. Men de ville ha oss i konfliktråd, og det sa vi også nei til. Konfliktråd gjør alt verre. Man bør ikke gå i rettssak med en psykopat. Fra en advokat fikk vi dette rådet: “Hvis du går i rettssak med en psykopat, så er det som å sloss med en feier. Du blir bare svart selv.”

 3. Anonym

  Det er jeg som er “kollegaen” i historien og jeg kan bekrefte alt som er skrevet.

 4. Anonym

  Denne karen sitter nå i fengsel har jeg hørt.
  Hvordan takles et fengselsopphold for psykopater og hvordan møter de verden når de kommer ut ?

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.