Hvordan avslører du den skjulte psykopaten?

Hvordan avslører du den skjulte psykopaten?

De fleste av oss som ikke følger psykopaten.info tenker på psykopater som seriemordere. Vi vet at de fleste psykopater ikke er voldelige eller mordere. De lever blant oss ofte uoppdaget som kjente skikkelser i samfunnet, din partner, familiemedlemmer, kollega på jobben og i noen tilfelle til og med ditt eget barn

I denne dokumentarfilmen får du innsikt i hvordan psykopaten opererer og konkrete verktøy for å finne psykopaten.

 

 

 

LES OGSÅ:

Dokumentar: Scientologikirken

Dokumentarfilm: Ondskapens psykologi

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne filmen? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

2 Comments

  1. Lene

    februar 5, 2016 at 3:43 pm

    Dette er svært interessant. Skulle vore sendt på TV, og helst med teksting.

  2. Monica

    februar 13, 2016 at 12:51 am

    Enig. Påtide med mer informasjon om psykopater. Det er på mange måter en veldig misbruk diagnose. Blir mye brukt som ett slags «slenguttrykk».

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.