Brudd med en psykopat

Mitt liv med psykopaten

Slik var samlivet med psykopaten

Hun var knapt fylt atten da hun traff han første gang. Skoletrett og i  ungdomsopprør. Hun hadde et enormt behov for oppmerksomhet, spesielt fra menn. Les denne historien om hvordan livet bare går sin gang og hvordan en enkel hendelse kan forandre alt. 

LESERHISTORIE: Selvfølgelig så han dette. Kom fort i prat og vi avtalte å møtes samme kveld. Var i lykkerus. Han var sjarmerende, pen og spennende.

I dag er det tredve år siden. Da jeg traff han først på dagen var han sammen med ei jente. Vet ikke den dag i dag om de var kjærester, men da jeg traff han igjen på kvelden, kom han alene. Noe av det første han fortalte meg var at han hadde droppet henne til fordel for meg. Jeg ble jo selvfølgelig i ekstase. Han brukte mye tid og sjarm den kvelden for å gjøre meg trygg. Vi møttes selvfølgelig dagen etter og dagene som fulgte. Alt var rosenrødt.

Han brukte tiden godt fremover med å fortelle meg om hvilken tøff barndom han har hatt. Den var preget av mobbing og trakassering, spesielt i fra voksne. Han fortalte meg at familienavnet hans var årsaken til at de voksne oppførte seg slik. Selvfølgelig trodde jeg på han. Han virket jo så troverdig. Han fikk masse omsorg og oppmerksomhet fra meg. Syntes jo så synd på han. Etter hvert fortalte han om sin kriminelle tid, men den var jo over nå.

Mine foreldre advarte meg – han isolerte meg

Etter å ha oppnådd full tillit fra meg, startet det. Det begynte med at mine foreldre advarte meg imot han. De visste selvsagt hva slags type dette var. Ikke at han var psykopat, men de hadde hørt om hans kriminelle liv. På grunn av det han hadde forklart, ble det lite kontakt med mine foreldre fremover. Jeg på den annen side trodde jo på det han fortalte. I ettertid forstår jeg at han oppnådde det han ville i første omgang. Å få meg vekk i fra mine foreldre.

Deretter begynte han å fortelle meg at folk snakket stygt om meg bak min rygg. Det var ubehagelig mente han, så han ba meg fortelle han om mine tidligere forhold. Etter mye frem og tilbake ble det jo sånn. Han måtte jo «forsvare meg» som han sa. Det her syntes jeg var veldig ubehagelig. Og det ble mange diskusjoner/krangler fremover. Måtte stadig fortelle detaljerte og intime ting fra tidligere forhold. Folk snakket jo, som han sa. Alt han gjorde var selvsagt for det beste for meg. Da det gikk mot sommeren, kom det første slaget.

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen ærlige bok om livet med psykopaten. Hun er den første som står frem i en bok under fullt navn og forteller ALT. Vi har en avtale med Publica forlag som sender deg boken direkte. Pris kr. 299,- Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Han kalte meg løgner og det som verre var. Det ble mange slike episoder i de neste årene. Det var slag, spark, kvelning, m.m. Hver gang ble jeg fortalt at det var jeg som fremprovoserte dette fordi jeg var så løgnaktig. Etter hver episode skulle han selvfølgelig trøste meg. Deretter ha sex. Det var det verste. I sitt hode gjorde han det godt igjen med å «gi meg sex»

Etter tre år sammen fikk vi barn. En nydelig liten prematur jente. Et prematurt barn krever jo sitt, men det ble jo mitt ansvar. Han evnet ikke å ta vare på jenta vår. Hun var vel mer i veien og stjal oppmerksomhet enn at hun var en glede for sin pappa. Før jenta var fylt ett år fikk jeg konstatert en hjertefeil. Ble heller ingen støtte å få nå heller. Sleit med mye angst etter dette og frem til jeg ble operert. Var da hans søster som passet barnet mens jeg var på sykehuset.

Den fysiske volden avtok etter hvert, men den psykiske ble der. Gikk bestandig med en klump i magen. Mye av utfordringen i hverdagen var å vite hvordan jeg skulle være blant andre mennesker, spesielt menn. Var jeg hyggelig, fikk jeg beskjed om at jeg flørtet. Var jeg tilbakeholden og passiv fikk jeg beskjed om at jeg var sur og avvisende. Jeg ble selvfølgelig veldig usikker av det her. Isolerte meg etter hvert. Var bare hjemme og på jobb. Den lille jenta vår vokste til. Ei kjempefin jente, men hun protesterte en del imot faren. Det resulterte i at hun også fikk smake farens sinne, både fysisk og psykisk. Det ble en forferdelig og uholdbar situasjon hjemme. Jeg gjorde det jeg kunne for å forsvare vår datter men det endte bestandig opp med at også jeg fikk gjennomgå. Det gjør fremdeles veldig vondt å tenke på at vår kjære datter måtte gå igjennom dette. Slik gikk årene. Tenkte jo hele tiden på det å komme meg ut av det her, men hadde verken mot eller krefter til det.

Venner kom og forsvant – min feil?

Venner kom og forsvant igjen. Min feil selvfølgelig. Mye av det jeg gjorde hjemme var aldri bra nok. Han var materialist. Det ble fornyet biler, og annet nytt hvert år. Hvis jeg ikke skrev under på lånepapirene, ble det dager i taushet til jeg ga etter. Følte folk pratet. Det var jeg som var kravstor, gikk han rundt og sa.  Jeg har hatt en del spontanaborter opp gjennom årene. Den jeg husker best og som har satt sine spor var den kvelden jeg lå i sofaen med sterke rier. Han gikk og la seg uten et ord. Visste ikke helt hva jeg skulle gjøre. Til slutt satte jeg meg i bilen og kjørte selv ned til legevakta. Der fikk jeg hjelp. Jeg var gravid i 20. uke så det var jo ingenting å gjøre. Etter to timer på legevakten var det over og jeg kjørte hjem igjen. Etter denne gangen ble jeg helt tom. Klarte ikke å føle noen ting. Hverdagen ble en kamp. Jeg utviklet en slags likegyldighet. Måtte det for å komme meg gjennom dagene.

Så en dag for snart fire år siden oppsto det en situasjon som ble starten på et nytt liv.

Det var en lørdag og jeg skulle på jobb. Fordi at stemningen var så spent i mellom oss tok jeg med meg hunden. Satte meg i bilen for å kjøre. Fikk da beskjed om at om jeg dro nå behøvde jeg ikke komme tilbake. Som sagt så gjort. Hvor jeg tok motet ifra vet jeg heller ikke i dag. Jeg dro hjem til mamma etter jobb og la frem alt for henne. Selvsagt fikk jeg og hunden bo der inntil jeg fant meg noe eget.

Ny bok fra Torunn Hansen

Om en oppvekst med misbruk av nære familiemdlemmer

BESTILL BOKEN I DAG!

Les Torunn Hansens ærlige bok om misbruk av sin egen onkel. Det skjedde utallige ganger gjennom oppveksten. Dessverre er dette noe som skjer i flere hjem enn vi aner! 


Modige Torunn står frem og ønsker med denne boken å fortelle sin historie. Se hvilke tegn du skal se etter hos barn! Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Å hvilket styr det ble i de neste dagene og ukene. Han gjorde alt for at jeg skulle komme tilbake, men jeg holdt hardt på mitt. Tok etter hvert kontakt med gamle venner og fikk masse støtte. Også datteren vår støttet meg. Vi har snakket mye om hennes far og hvilket grunnlag hun fikk i livet. De har ikke kontakt i dag. Dette er det min datter som har avgjort selv, uten min påvirkning. Det har vært veldig viktig for meg at hun har tatt dette valget på eget grunnlag og ikke av hensyn til meg.

I dag sitter jeg her med både gamle og nye venner. Jeg ble trodd og har fått masse støtte. Spesielt god støtte fra min fabelaktige datter og ei kjempegod venninne som har opplevd mye av det samme. Kunne nok ha skrevet en hel bok om livet mitt, det er så mye mer å fortelle. Takk for at dere tok dere tid til å lese dette. Til alle dere som sitter i den samme situasjonen i dag: – kom dere unna!

Det blir ALDRI bedre.

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (1)

 1. Agneta

  Jag har varit gift med en sann psykopath under närmare 30 år.
  Jag har upplevt allt det som “mitt liv med en psykopat mfl upplevt.
  Jag var tvungen att lämna allt en dag efter hot och våld och samtidigt kunde jag inte få mina barn som då var sjutton och arton med mig, trots allt som de sett och upplevt…
  Är egentligen så slut och Dette svårt att skriva om det trots att det nu är sex år sent utan kontakt ännu med mina barn?
  Svår ångest fortfarande!
  Jag flydde när han tvingat mig att säga upp mig efter en hemsk natt med hot om att ta livet av mig och slänga mig inÖresund,moralföreställningar mina barn, med fysiskt och psykiskt hot/våld och tvång att stanna hemma. Efter flyttade gömde jag mig hos en bekant som var bortrest under några dagar till jag ordnat med en lägenhet i en angränsande stadsdel med med två rum till mina barn och inredde dessa. Jag bad vänner hjälpa mina barn men han isolerade dem och jagsmsade under en vecka hela tiden för att göra det bästa för dem, de är värda det bästa! Jag förlorade dem, när jag träffade dem efter en vecka var de helt hjärntvättade! Jag som hade undvikit kontakt med deras pappa för att klara mig undan hans sjuka manipulation och osanning, för att barnen äntligen skulle få ett liv med skratt och glädje! Det blev mitt helvete och också framförallt mina barns. Utan barn och en enda krona i fickan. han hade alltid sett till att jag skulle klara mig på det lilla som jag hade och själv lagt alla pengar i bankfack. Materialist utbildning fingerspetsarna. Jag fick ta lån och betala mina och våra barns resor till jobbet som vi hade utomlands, för att vi skulle jobba där.
  Han har alltid utestängt mig från min familj och efter mycket våld under mina första 10 år blev detbmer påtagligt de psykiska hoten med jämna inslag av fysiska var annan eller tredje månad. Barnen har sett en del men jag skyddade dem från det mesta det de har varit med om är psykiska hot varenda dag, massor, och stor rädsla för honom.mjag har sagt att vindskamrarna försiktiga då han är psykiskt instabil,
  Nu sitter jag här idag ensam, min son hälsade på min mamma första gången förra söndagen, nu är han 23 år och verkar ha en bra flickvän, han bor själv och min mamma blev överlycklig, min familj har inte haft någon kontakt alls med barnen för övrigt, min Dotter studerar i Lund och är fullständigt hjärntvättad och bor hemma hos honom fortfarande. Jag träffade henne kort, hon försökte att undvika mig, det var som om hennes pappa skrek på mig och hon önskade mig död och beskyllde mig för att jag orkat leva vidare?

  Jag börjar bli mer slut, jobbar efter tre år i total kaos med antidepressiva och intagen på psykiatriska kliniken inomgångar. Fått fantastiskt stöd och arbetar idag som chef på ett företag, men känner att orken sinar, inga antidepressiva idag men 55 år och vet inet hur jag ska orka om jag inte får kontakt med mina barn snart, livet blir meningslöst att leva känns det som. Alla pratar om sina barn,mjag blev fråntagen allt, inga kort fick jag heller. Jag ville inta att de skulle bevittna mer hot och Min dotter fick anorexianoch jag såg att hon har så än idag.
  Jag ville bara ge dem ett liv och det var helt galet, allt det som jag har gjort förutom att denne så finanschef underbara , mina barn <3
  Finns det någon därute som har något tips och råd? Jag vet inta alls mer råd på hur jag kommer vidare? Deras Pappa har stängt inne dem i deras osynliga "fängelse och ingen vågar agera utan hans familj har också stängt ute mig och hans bror också honom, då han har också varit svårt utsatt, han flyttade långt ifrån med sin familj.

  Min dotter behöver hjälp, min son…. Jag älskar mina barn mest av allt i MIT liv, jag ville ge dem livet tillbaka till dem, de förtjänar det bästa, men så gick det såhär?!
  Ingen förstår någonting av detta med psykopati verkar det som?
  Tacksam för alla råd på min outhärdliga väg!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.