Artikler i pressen

Internett-trollene er psykopater

På psykopaten.info er kommentarene til artiklene nesten uten unntak saklige og støttende. Det er unntaksvis at vi velger å ikke publisere en kommentar. Det samme gjelder på våre Facebooksider. Er det fordi temaet som blir behandlet hos oss er så alvorlig, viktig og personlig at de verste nett-trollene holder seg unna? Eller er det slik at psykopatene faktisk holder seg unna sider som handler om dem og deres ondskap?

Slik er det ikke om du går til noen av de største nettavisene. Etter et par kommentarer fylles kommentarfeltene over av usakligheter og altfor ofte utarter det seg til ren sjikane. Lurt på hvorfor? Og hvem som står bak de ufine kommentarene? Nå viser forskning at de som opptrer usympatiske på nett også er det i sitt virkelige liv. De er det vi kaller nett-troll. I tidsskriftet “Psychology Today” slås det fast at bak et nett-troll gjemmer det seg narsissister, psykopater og sadister. 1.200 mennesker ble undersøkt. Undersøkelsen sammenlignet personlighetstester med deres oppførsel på internett. Karaktertrekk som beskriver psykopaten var fremtredende hos disse personene og de fant “sadisitisk glede” i å terrorisere andre i kommentarfeltene.

Internet Bridge Troll

Psycology Today oppsummerte som to konkrete råd:

1. Nett-trollene er definitivt vanskelige personligheter.

2. Å gjøre det vondt for deg bringer disse personene glede.

3. Det beste du kan gjøre er å ignorere dem fullstendig.

Artikkelen i “Psychology Today” finner du her.

 

———————————————————————————————————————————————

Besøk også våre facebooksider. De finner du her

Hva er din erfaring med nett-troll? Skal de ingnoreres? Vær den første til å kommentere! Klikk helt nederst på «Leave a reply» Da fremstår du med det navnet du oppgir, email synest ikke, men den må være korrekt for å bli publisert. Din kommentar blir da lagt ut med det navnet du oppgir.  (Vil du være anonym skriver du “anonym” som navn.)

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som “Leserhistorie – med egne ord”? Send til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg med teksten. Vi legger den enten ut som leserhistorie, eller bearbeider den redaksjonelt og i noen tilfeller bruker den som hovedoppslag. Send da en mail til leserhistorie@psykopaten.info –  Om du ber om det sender vi deg teksten til gjennomsyn før den legges ut. Husk at mange finner hjelp og trøst i å lese andres historier og lære at de ikke er alene om sine opplevelser!

Vi setter veldig pris på om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det eneste som hjelper ofrene er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å bli fri fra psykopatens grep.

 

 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.