15. Annet

Kortinformasjon

Når du handler hos Digitalt AS blir betalingen behandlet av VIPPS eller DIBS, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk og ingen kortinformasjon lagres på forlagshuset.as sine servere, men håndteres utelukkende av DIBS sine sikre løsninger.

16. Personvernerklæring

Vi er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi derfor hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. Les mer her: 

https://psykopaten.info/personvernern/17. 

Trygg handel

Salgsbetingelsene er utarbeidet med bakgrunn i anbefaling av Forbrukertilsynet. For en bedre forståelse av disse salgsbetingelsene, se Forbrukertilsynets veileder her.

Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personalopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven. Vennligst se linkene nedenfor for mer tips og råd:

www.forbrukerombudet.no
www.forbrukerportalen.no
www.lovdata.no

17. Forretningsadresse

Digitalt AS leverer bøker som selges via nettsidene psykopaten.info samt nedlastbare bøker og abonnementstjenester. Teknisk løsning og oppgjør for bøker som forskuddsbetales leveres av Digitalt AS som har organisasjonsnummer 959554706. Forretningsadresser er Sørkedalsveien 32 0369 OSLO. Nettsider: https://tenkdigitalt.no/

Henvendelser vedrørende nettbutikk: redaksjonen@psykopaten.info

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!