Leveringsbetingelser - Psykopaten

Leveringsbetingelser

Prisinformasjon

Alle priser er oppgitt i norske kroner og vises inklusiv merverdiavgift i kassen. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt m.m.

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.

Salgs- og leveringsbetingelser

Ekspedering av ordre

Standard leveringsbetingelser er fra 2-10 dager. Alle ordre vil i normale perioder pakkes og sendes neste virkedag. I salgsperioder og andre perioder med høy aktivitet, kan leveringstiden bli noe forlenget. Du vil motta en e-post fra vår transportør når bestillingen din er pakket og sendt.

Det kan ved ferier eller andre høytider forekomme at vårt lager er stengt for en kortere periode.

Personopplysninger

Forlagshuset Vest AS og Digitalt AS behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Kortinformasjon

Når du handler hos Forlagshuset Vest AS blir betalingen behandlet av VIPPS eller DIBS, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk og ingen kortinformasjon lagres på forlagshuset.as sine servere, men håndteres utelukkende av DIBS sine sikre løsninger.

Retur og angrerett

Avbestilling

Dersom du ønsker å avbestille en vare, ta kontakt med oss så snart som mulig på redaksjonen@psykopten.info Skriv om du ønsker å bytte varen i et annet produkt eller om du ønsker pengene tilbake, så behandler vi saken din så snart vi kan.

Reklamasjon

Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi beskjed til redaksjonen@psykopaten.info om at du vil påberope deg mangelen. Vi vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp.

Retur av varer

Ønsker du å bytte en vare må du gi oss beskjed om dette senest 14 dager fra du mottok varen.

Angrerett

I følge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen kjøper mottok varen og 14 dager fremover. Dersom du vil angre på kjøpet, returnerer du varen i samme stand som du mottok den. Se utfyllende informasjon som følger med din pakke.

Personvernerklæring

Vi er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi derfor hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. Les mer her: 

https://psykopaten.info/personvernern/

Forretningsadresse

Psykpaten.info leverer bøker gjennom Forlagshuset Vest AS. Organisasjonsnummer 993159212. Forretningsadresse er: Langgata 30, 4306 Sandnes. Nettsider: https://www.forlagshusetvest.no/no/

Teknisk løsning og oppgjør for bøker som forskuddsbetales gjøres gjennom Digitalt AS som har organisasjonsnummer 959554706. Forretningsadresser er Sørkedalsveien 32 0369 OSLO. Nettsider: https://tenkdigitalt.no/

Henvendelser vedrørende nettbutikk: redaksjonen@psykopaten.info

Trygg handel

Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personalopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven. Vennligst se linkene nedenfor for mer tips og råd:

www.forbrukerombudet.no
www.forbrukerportalen.no
www.lovdata.no