Engelske bloggartikler

PTSD som resultat av overgrep fra en narsissist

PTSD som resultat av overgrep fra en narsissist

If you think you have escaped an abusive relationship with a narcissist and DON’T have PTSD, you probably aren’t aware of the symptoms of PTSD.

Here’s a brief list of some of the signs you probably have Post Traumatic Stress Disorder.

Post-traumatic stress disorder can start immediately after the relationship ends or up to a year or more afterwards. The symptoms cause major problems in your work, relationships and how you function day to day and can become incapacitating for some people.

LES HELE ARTIKKELEN: The Narcissist’s Victim and PTSD

-–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om dette innlegget? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Vi du fremstå med ditt fulle navn, skriver du det i stedet for «Anonym». Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre. 

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner!

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!

Comments (1)

  1. Anonym

    Hei ,har psdt ,har levd med en mor ,som ville at ,jeg skulle gjøre henne til lags ,jeg var rundt 7 år ,da satt jeg ,jeg oppe om natta ,for passe på ,at alle hadde ,der bra,Vi var søsken på 9.jeg er elsdt.Jeg har hatt angst så lenge kan huske .Har våknet opp med svette av mareritt 😢i alle år Fikk ansvaret for å ta av meg mine søsken ,og mamma og pappa .Pappa var alkoholiker,jeg satt ofte på skolen ,og tenkte hvordan ,var hjemme ,kunne ikke kosentre meg om faga på skolenSå tok jeg skole i voksen alder ,hadde da veldig kontakt med mamma ,når jeg sa det gikk bra på skolen ,og det gjorde det 😊Så sa mamma det hadde ikke godt av,😔Hun hadde fullstendig kontroll på meg ,Jeg greide å fullføre ,nesten ,hjelpepleier med studiekompetanse😊Min eks mann oppmuntret meg til å fullføre skolen .Men desverre hadde min mor full kontroll på meg

Comment here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.