Å leve med en psykopat

Blir ikke kvitt min bifile jentekjæreste

Blir ikke kvitt den nye jentekjæresten

Hun vil så gjerne at hun kan smile fordi kroppen har det bra. Og kjenne at livet faller på plass, og at hun har det bra. Han hun har barn med og hun som deler denne historien gikk fra hverandre tidlig fordi de hadde to hjem. Nå fant hun en ny kjæreste – ei jente, og det har blitt veldig vanskelig.

LESERHISTORIE: Han fant seg en ny kjæreste, og jeg følte også måtte komme meg videre. Jeg møtte tilfeldigvis en dame som jeg ble kjent med da jeg er bifil.

Andre gangen vi møttes kom hun hjem her, jeg ville ikke vise min sønn en ny date så tidlig. Av en eller annen grunn sov hun her, og de møttes.

Jeg synes det var hyggelig med selskap fordi jeg følte meg mye alene selv om jeg hadde familie og venner. Jeg følte at jeg hadde mislykkes med å få barn, familie og alt. Og det å date var ikke akkurat en kjempe drøm.

Straffet meg selv

Jeg straffet meg selv for at jeg ikke fikk det til. Så møtte jeg denne dama som kom for å bli. Hun reiste ned til eksen sin for å jobbe siste rest, og jeg ble kvalm av tanken.

De delte seng fordi eksen hadde barn. Ja, det var utroskap. Jeg har opplevd utroskap før og tåler det ikke.

Alle skruer løs Kjersti Marken

BESTILL BOKEN I DAG

Les Kjersti Markens samling av fortellinger som illustrerer liv i forhold, og annen livsvisdom. Noen av episodene er tatt fra eget liv, mange fra andres. Du finner livsvisdom, ironi, sorg og humor pakket inn i sjarmerende små historier som på underfundig og til tider fornøyelig vis illustrerer livet på godt og vondt.

Forlagshuset Vest sender deg boken. Pris kr. 229,- Du betaler når du får boken.

  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Samtidig kjente jeg henne ikke godt nok. Så hun kom tilbake til meg når hun var ferdig. Vi ble aldri enige om å flytte sammen, men plutselig så tok hun seg til rette og reagerte på dagmamma og alt. Hun gjorde og sa ting som gjorde at jeg spurte meg selv om hun har noe med dette da vi egentlig ikke bodde sammen?

Kunne ikke stole på henne

Det gikk et halvt år hvor jeg hadde en følelse at jeg aldri kunne stole på henne. Jeg var ferdig med min tidligere eks og ville bare videre, og ha en familie.

Jeg synes det var vondt å miste jula, 17 mai og alle de andre tingene, og tenkte kanskje at jeg og eksen aldri fikk prøvd ordentlig.

Dette ble jeg aldri møtt på, ikke at det er krav, men det er godt å se hverandre i et forhold.

Jeg møtte eksen min i barnehagen, og hadde ikke snakket ordentlig med han på lenge.

Vi hadde bare samarbeidet og snakket i forhold til barnet vårt.

Jeg var utro

Vi åpnet oss til hverandre, synes det var vondt, og kunne ønske ting var annerledes.

Vi endte med å være elektronisk utro ved å fortelle at vi brydde om oss hverandre og kunne ønske ting var annerledes.

Dette ble oppdaget på hver vår side, og det store marerittet startet.

Den onde sky kom for fullt. Jeg har aldri vært utro før, og støtter ikke det, samtidig har jeg aldri hatt barn før, og synes det var veldig veldig vanskelig dilemma.

Jeg følte meg aldri støtta som mor

I hver vår sone har vi blitt så krenka, og i starten forsto jeg det, fordi det jeg gjorde var en krenkende handling. Jeg ville ikke gjøre noen vondt.

Jeg leide ut huset, for å få henne vekk, fordi hun dro aldri og bare krenka meg. Jeg måtte komme meg for å tenke hva jeg ville med livet.

Hun spurte om å flytte med meg etter to uke, og med min iver etter å hjelpe, være sosial og bry meg og ikke være alene så så jeg ja.

Det skulle jeg aldri gjort.

Jeg ble straffet daglig. Dette er kanskje ikke psykopati, men hva utroskap kan føre til er mye mistillit. Hun reiste aldri, og når jeg slo opp, gjorde hun det enda verre. Knuste det som var der med så sårende ord.

Tok henne tilbake

Jeg klarte ikke å stå i det grusomme så valgte å ta henne tilbake hver gang for å roe ned situasjonen. Sikkert dumt av meg nå har det gått flere år.

Vi bor heldigvis ikke sammen lenger, men har kontakt innimellom.

Jeg kjenner jeg blir helt nummen i kroppen når vi møtes, samtidig tørr jeg ikke å date noen fordi jeg er redd for henne. Jeg har fått angst og lider mye. Ser jeg prøver å brannslukke og er vel veldig naiv?  Alt for å unngå bråk og ikke såre noen.

Jeg vil bare være venner

Jeg har sagt at jeg bare vil være venner, eller så kan jeg ikke ha kontakt. Hjelper ikke.

Etter alle disse årene så kjenner jeg at kroppen er fylt meg med så mye krenkelser og baksnakking, har blitt latterliggjort, hører historier som jeg ikke kjenner meg igjen i.

Hvorfor i alle verden vil jeg være venner med en som har gjort meg så vondt?

Jo vi har ho hatt fine opplevelser sammen, grilla, gått turer, spilt, laget mat og felles musikk. Og hun har jo vært en del av oppveksten til mitt barn.

VENDEPUNKT 

INGUNN NORHEIM

Mange år i et forhold preget av psykisk vold og mobbing var nær ved å knekke Ingunn. Men hun maktet å bryte ut og vil nå hjelpe andre i samme situasjon. Les om hennes opplevelser i sitt destruktive forholdet og hvordan hun klarte å frigjøre seg og starte på nytt!


Forlagshuset Vest sender deg boken direkte. Pris kr. 298,- Du betaler når du får boken.


  • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse

Hun sier alt hun har gjort for meg, kommer med blomster, og har vel straffet meg for at jeg ikke har latt henne kjøpe seg inn eller fått barn sammen.

Jeg har ikke klart det, når det har vært så utrygg grunn.

Jeg har søkt hjelp flere ganger, og ser at dette er et dårlig mønster

Dette er jo ikke noe jeg vil tilby barnet mitt. Samtidig er hun til tider verdens beste, men med baksiden av medaljen så føler jeg at jeg går krenket ut døra når vi har vært sammen.

Høyt og lavt ikke en midt i mellom

Jeg synes det er vanskelig når jeg føler meg manipulert i noe, for man vil jo gi den andre en sjanse, og tenker så at jeg ikke var jeg ikke god nok.

Eller at jeg får sinnsykt dårlig samvittighet. Og alt det der. Og så sitter jeg der med alt dette har gitt meg etter virkninger og en følelse av.

Skyld, sinne og på den andre siden har jeg har vært veldig utålmodig og uansvarlig i mine valg.

Jeg har prøvd å skåne mitt barn oppi dette, barn ser jo mer enn man tenker.

Også har jeg mest erfaring med at dersom man ikke ønsker å være sammen, så prøver man å finne gode løsninger, fordi man vil hverandre vel.

Og det siste er at jeg synes det er vanskelig å sette ord på dette til venner og familie. Selv om.det er mange som har sett dette, og synes det er trist.

Føler meg dum og går tilbake

Så har følt meg også dum hver gang jeg har gått tilbake. Følt meg svak, også er det ikke så lett å være alene heller. Jeg har ikke turt å si alt på jobben, heller, da jeg et redd for å snakke dritt om andre eller ikke å bli trodd.

Håpet fokuset snur snart, og at man kan vite at man har det bra på innsiden uten å ha ettervirkninger.

Redd for å miste jobben

Jeg har egentlig en ganske bra jobb, og fikk jobben mens alt dette pågikk. Jeg skammer meg over å ikke ha et bedre privat liv.

Så har faktisk fått et par angstanfall på jobben. Tørr ikke å snakke om det, og det har at vært så ille at jeg ikke har ord for det.

Dette er jo ikke meg, vil jo ikke miste jobben, føler ikke jeg kan være den jeg egentlig er, fordi det har vært mye vondt.

Jeg vil så gjerne at jeg kan smile fordi kroppen har det bra. Og kjenne at livet faller på plass, og at jeg har det bra. Hva skal jeg gjøre? Skal jeg søke hjelp av en psykolog? 

LES OGSÅ:

Hvordan psykopaten tar over ditt sinn

Psykopater kan slå følelser av og på

De skjulte narsissistene blant oss

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne historien? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Vi du fremstå med ditt fulle navn, skriver du det i stedet for «Anonym». Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre. 

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
×
Redaksjonen Administrator
Psykopaten.info har siden 2014 vært norges ledende nettsted om psykopater, narsissister og andre med dyssosiale personlighetsforstyrrelser. Vårt mål er å støtte ofrene!
Latest Posts
  • Jeg må bryte med min mor
  • Hun melder oss til barnevernet
  • Narsissisten i sosiale medier
  • Godt å skrive et dikt for å samle tankene

Comment here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.